Syyslomavinkit Jyväskylään paikalliseen tapaan

Katso Albalaisten vinkit syysloman viettoon!

järvimaisema

Matkailija haluaa tutustua kohteeseen usein paikallisen silmin ja alle olemme koonneet syyslomavinkit jyväskyläläiseen tapaan.

Kaikki kohteet sijaitsevat kävelymatkan päässä Hotelli Albasta ja jos syyssää yllättää, voit tarvittaessa lainata vastaanotostamme sateenvarjon. Majoittuville asiakkaille tarjoamme maksutta lainaan myös asiakaspolkupyöriä. Huomioithan, että polkupyöriä on rajoitettu määrä.

Harju ja Neron portaat

Keskustan sydämessä sijaitseva Harju, on paikallisille tärkeä ulkoilu- ja virkistysalue. Harju kohoaa kauniina kaupungin keskustan ylle ja sen laelta voit ihailla aukeavaa maisemaa. Paras tapa nousta Harjulle on kuuluisat Neron portaat, joiden historiaan voit tutustua täältä tai paikan päällä opastekyltein. Valitse Harjulla käynti illansuuhun ja nauti Jyväskylän, Valon kaupungin, tarjoamista valoista! Lisätietoja ja historiaa Harjusta ja Neron portaista löydät täältä

Miriam’s kahvila herkutteluhetkiin

Jos haluat yhdistää Harjulla käyntiin kupin kahvia ja palan taivasta, on Miriam’s siihen yksi Jyväskylän herkullisimmista vaihtoehdoista. Hurmaava Miriam’s sijaitsee Jyväskylän keskustassa, lähellä Harjua ja se tarjoaa runsaita lounassalaatteja, kuumia kahveja ja käsin leivottuja herkkuja – hyvää palvelua ja kertakaikkisen idyllistä sisustusta unohtamatta. Lisätietoja ja aukioloajat löydät täältä

Miriam’s
Torikulma, Asemakatu 12
40100 Jyväskylä

Mäki-Matin perhepuisto

Lapsiperheiden suosikkikohde niin turisteille kuin paikallisillekin on Mäki-Matin perhepuisto. Jyväskylässä vuonna 1979 perustettu perhepuisto on Suomen ensimmäinen perhepuisto ja se tarjoaa monenlaista nähtävää ja ihmeteltävää aina perheen pienimmistä aikuisiin asti.

Hotelli Albasta Mäki-Matin perhepuistoon pääsee kätevästi kävellen. Jos lähdet puistoon autolla, on Harjun kupeessa muutama kiekkopaikka. Lähimmät parkkipaikat ovat tienvarsipaikkoja. Lisätietoja ja tapahtuma-aikataulut löydät täältä

Mäki-Matin perhepuisto
Oikokatu 7
40100 Jyväskylä

Syyslomallakin majoitut mukavasti meillä

Tule nauttimaan edullisesta hotellimajoituksesta meille Hotelli Albaan ja ota hengähdyshetki arjesta Jyväsjärven kauniissa rantamaisemissa. Rentoudu saunamme löylyissä ja aloita aamu runsaan buffet-aamiaisemme äärellä.

Rentouttavaa syyslomaviikkoa toivottaa Hotelli Alban väki

P.S. Lisää vinkkejä syysloman viettoon tarjoaa Visit Jyväskylä

Kirjoitus julkaistu 10.10.2023

Lue seuraavaksi:

Onnistunut kokous hotelli Albassa

Hotelli Alba tarjoaa ammattitaitoiset puitteet onnistuneelle kokoukselle, jotta voitte keskittyä olennaiseen

Joulutunnelmaa Jyväskylässä 2023

Jyväskylä tarjoaa joulutunnelmaa ja tapahtumia marraskuusta alkaen. Tervetuloa virittäytymään joulutunnelmaan Keski-Suomen sydämessä, Jyväskylässä! 

Jyväskylän parhaimmat museot

Keski-Suomen sydämessä sijaitseva Jyväskylä tarjoilee matkailijoille monipuolisia elämyksiä, upeita nähtävyyksiä ja mielenkiintoisia museoita – Alvar Aallon pääkaupungissa koet tiedettä, taidetta ja luontoa.

Takaisin ylös