Hotelli Alba 35 vuotta

Hotelli Alba täyttää 35 vuotta ja haluamme kutsua Sinut juhlimaan kanssamme!

Hotelli Alba 35 vuotta

Hotelli Alba täyttää keväällä 2024 35 vuotta ja haluamme kutsua Sinut juhlimaan kanssamme! Kaikille avointa juhlapäivää vietetään lauantaina 25.5.2024, jolloin avaamme myös terassimme virallisesti kesäkaudelle 2024! Tilaisuudessa pääset tutustumaan Alban historiaan Teatterikoneen Aaro Vuotilan biisin muodossa ja Emma Balbatsu esittää kappaleita vuosien varrelta klo 18.30 alkaen terassillamme.

Herkkuja matkan varrelta

Juhlamme kunniaksi Alban Keittiömestari, Mari Moilanen, on koonnut buffetin, jossa pääset tutustumaan Alban klassikkoannoksiin vuosien varrelta. Herkullinen buffet on tarjolla klo 16-20 ja juhlavuoden kunniaksi sen hinta on 35,00€/ruokailija. Suosittelemme tekemään pöytävarauksen tilaisuuteen ennakkoon, info@hotellialba.fi. Tarkista muut yhteystietomme täältä.

Ihmiset osana Alban 35-vuotista historiaa

Ihmiset ovat iso osa Alban historiaa ja juhlapäivänämme haluamme muistaa meillä aiemmin työskennelleitä. Oletko työskennellyt vuosien varrella Albassa? Kerro osasto, jolla työskentelit ja työskentelyvuosi varauksen
yhteydessä – tarjoamme sinulle juhlan kunniaksi lasin kuohuvaa!

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme!

Lue seuraavaksi:

Yläkaupungin Yö 18.5. hotelli Albassa

Alban aurinkoinen terassi on taas Yläkaupungin Yön yksi näyttämöistä!

Hotellihuone kaksi erillistä vuodetta työmatkalla

Työmatkalla Jyväskylässä

Työmatkalla kuin kotona - meillä majoitut mukavasti järven rannalla keskustan sykkeen sijaan. Pysäköinti ja aamiainen kuuluvat majoituksen hintaan ja vastaanotto palvelee vuorokauden ympäri!

Voisiko tämä olla teidän TYHY-päivä?

Kirkas aamu valaisee Jyväsjärven rantoja, kun inspiroitunut työporukka kokoontuu hotellimme aulaan täydellisen TYHY-päivän viettoon.

Takaisin ylös