Toukokuun tapahtumat Jyväskylässä

Toukokuussa Jyväskylä on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia. Katso Alban menovinkit ja toukokuun tärpit täältä!

Keväinen Jyväskylä tarjoaa monenlaista puuhaa, ja etenkin toukokuussa Jyväskylässä on paljon mielenkiintoisia tapahtumia. Olisiko joku näistä tapahtumista kohokohta matkallesi Jyväskylään?

Jyväskylän Pyöräilyviikko

Jyväskylässä vietetään 21. Pyöräilyviikkoa 5.-14.5.

Pyöräilyviikolla luvassa on mm. polkupyörän huoltoa, hyväntekeväisyyttä, musiikkia ja yhteistä tekemistä.

Tutustu koko viikon ohjelmaan täältä:

Tule Albaan pyörällä! Pyöräilyviikon aikana polkupyörän avainta näyttämällä -10% alennus a la carte listan annoksista. Lisäksi 12.5. pyörällä Albaan saapuville asiakkaillemme on luvassa lakuja pyörän avainta näyttämällä. Hox! Muista myös sähköpyörän latausmahdollisuus ravintolamme terassilla.

Kankaan kevät 13.5.

Lauantaina 13.5. klo 10-14

Äitienpäiväviikonloppuna järjestettävä Kankaan kevät on loistava tilaisuus käydä tutustumassa monipuoliseen ja uniikkiin Kankaan alueeseen. Luvassa on mm. lähituotetori, kaupunkisuunnistusta ja muuta mukavaa koko perheen toimintaa.

Lue lisää täältä

Kävelykatukirppis 28.5.

Kävelykatukirppis on vuosittain järjestettävä kirpputoritapahtuma Jyväskylän keskustassa. Kävelykatukirppis kutsuu kiertelemään ja tekemään löytöjä keskustan herätessä eloon. Tämä tunnelma kannattaa käydä kokemassa!

Katso lisää täältä

Yläkaupungin yö 26.–28.5.2023

Legendaarinen Yläkaupungin yö järjestetään tänä vuonna 26.–28.5. Yläkaupungin yö on jo vuodesta 1992 järjestetty monitaiteinen kaupunkifestivaali. Pääsymaksuton tapahtuma on erinomainen tilaisuus nauttia eloisan Yläkaupungin sykkeestä.

Katso tapahtumaohjelmaa täältä.

Kaipaatko lisää tapahtumia ja menovinkkejä matkallesi Jyväskylään? Katso kaikki ajankohtaiset toukokuun tapahtumat Jyväskylässä täältä.

Toukokuussa aurinkoisina päivinä myös Alban terassi pääsee oikeuksiinsa – Tule nauttimaan uudistuneen a la carte-listamme herkuista järvimaisemien äärelle!

Lue seuraavaksi:

Urheiluseurayhteistyö

Me Hotelli Albassa tykkäämme urheilijoista! Olemme monipuolisesti mukana tukemassa paikallisia urheiluseuroja. Lue lisää!

Jyväskylän nähtävyydet – 10 vinkkiä vierailukohteisiin

Jyväskylä tarjoaa kulttuurinnälkäisille kansainvälisesti kiinnostavaa Alvar Aallon arkkitehtuuria, taidetta ja teatteria

Takaisin ylös