Jyväskylä kutsuu liikkumaan!

Joku on joskus todennut, että suomalainen asuu mieluiten keskellä kaupunkia järven rannalla. Se on usein helpommin sanottu kuin tehty, mutta hotelli Alban sijainti ”Suomen liikuntapääkaupungissa” Jyväskylässä kiteytyy tuossa suorastaan täydellisesti. Rantaraitin varrella, vain 15-20 minuutin kävelymatkan päässä ydinkeskustasta.

Niinkin on tuumattu, että kansanterveyden kannalta tärkein liikuntapaikka on kevyen liikenteen väylä. Jyväskylän ylpeys Rantaraitti on sellainen parhaasta päästä. Rullaluistelijat, pyöräilijät sekä lenkkeilijät viihtyvät noin 13 kilometrin mittaisella Jyväsjärven kierroksella.

Uimarantoja suoraan Rantaraitin varrelta löytyy neljä: Mattilanniemestä, Lutakosta,  Äijälänrannasta ja Halssilasta. Alban ympäristön viheralueet sopivat erinomaisesti eri kesäpelien ja -aktiviteettien pelaamiseen. Satamasta voi vuokrata vesiskootterin, huimapäisempi lennättää itseään järven yllä flyboardilla eli suihkulaudalla.

Hotellimme on aina ollut urheiluväen suosima ja me olemme suosineet urheiluväkeä. Jyväskylän tunnetuimmat urheilu- ja liikuntapaikat ovat saavutettavissa helposti kävellen tai autolla. Majoitamme mielellämme kaupunkiin saapuvia joukkueita, urheilijoita, liikkujia ja penkkiurheilijoita sporttiseen hintaan:

  • Kesäisin Jyväskylän naisvoimistelijoiden ulkojumpat Alban rannassa (säävaraus) ja 15 minuutin ajomatkan päässä Muuramessa sijaitsee yksi Suomen kauneimmista golf-kentistä (kysy lisää vastaanotosta).
  • Jo 35. kertaa järjestettävä Jyväskylä Cup kerää Jyväskylään yli sata poikien juniorijoukkuetta kesäkuun alussa. Tytöt pistävät paremmaksi kolme kuukautta myöhemmin Hippo-turnauksen merkeissä. Se paisui viime vuonna jo yli 200 joukkueen karkeloiksi.
  • Palloilulajien puolella Jyväskylän kesä on naisten. Superpesiksessä kestomenestyjä Kirittäret hakee jo kymmenettä mestaruuttaan (Majoittuva asiakas! Kysy ottelulippuja vastaanotosta) ja JyPK:n joukkue pelaa kolmatta peräkkäistä kauttaan liigassa.
  • Yleisurheilun kotimaiset huiput kokoontuvat perinteikkäälle Harjun stadionille juhannusviikolla kansallisen MotonetGP-sarjan osakilpailuun. Penkkiurheilijalle kesäisen Jyväskylän kruununjalokivi on MM-ralli elokuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Tervetuloa liikuntapääkaupunkiin. Varaa majoitus Jyväskylässä parhailla hinnoilla ja varausehdoilla suoraan meiltä. Koodilla ALBALE saat alennuksen päivän hinnasta!

Valokuvat:
Visit Jyväskylä | Tero Takalo-Eskola
JyPK | Tytti Jaakkola

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asiakkaiden palautetta

/5

Tavataan Hotelli Albassa!