Jyväskylä kutsuu liikkumaan!

Joku on joskus todennut, että suomalainen asuu mieluiten keskellä kaupunkia järven rannalla. Se on usein helpommin sanottu kuin tehty, mutta hotelli Alban sijainti ”Suomen liikuntapääkaupungissa” Jyväskylässä kiteytyy tuossa suorastaan täydellisesti. Rantaraitin varrella, vain 15-20 minuutin kävelymatkan päässä ydinkeskustasta.

Niinkin on tuumattu, että kansanterveyden kannalta tärkein liikuntapaikka on kevyen liikenteen väylä. Jyväskylän ylpeys Rantaraitti on sellainen parhaasta päästä. Lenkkeilijät viihtyvät noin 13 kilometrin mittaisella Jyväsjärven kierroksella ja talven aikana jäälle valmistuu retkiluistelurata.

Hotellimme on aina ollut urheiluväen suosima ja me olemme suosineet urheiluväkeä. Jyväskylän tunnetuimmat urheilu- ja liikuntapaikat ovat saavutettavissa helposti kävellen tai autolla. Majoitamme mielellämme kaupunkiin saapuvia joukkueita, urheilijoita, liikkujia ja penkkiurheilijoita sporttiseen hintaan.

  • Massahiihtotapahtuna Jyväskylä Ski Marathon järjestetään lauantaina 7.3.2020. Kilpailureitti Jyväskylästä Laukaaseen tarjoaa haasteita kilpahiihtäjille sekä elämyksiä ja kokemuksia kuntohiihtäjille!
  • Talvisin voit nauttia laskettelun riemusta läheisissä laskettelukeskuksissa: Laajavuori ja Riihivuori sijaitsevat vartin ajomatkan päässä ja matkaa Himokselle on alle tunnin.
  • Talven aikana Jyväsjärvi muuttuu koko perheen ulkoilualueeksi. Reilun parin kilometrin mittainen jääluistelurata sopii kaiken ikäisten liikkumiseen. Retkiluistimia vuokrataan satamassa.
  • Hippokselle hurautat viidessä minuutissa! Penkkiurheilijoille Jyväskylä tarjoaa parastaan jääkiekon (Jypin ottelut), salibandyn (Happeen ottelut) ja futsalin (Kampuksen Dynamo, majoittuva asiakas! Kysy ottelulippuja vastaanotosta) parissa muita lajeja ja yksilösuorituksia unohtamatta.

Tervetuloa liikuntapääkaupunkiin. Hyödynnä talven superetu ja varaa majoitus Jyväskylässä parhailla hinnoilla ja varausehdoilla suoraan meiltä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asiakkaiden palautetta

/5

Meet me At Hotel Alba!