Huomaa:

Ollaan vielä varovaisia ja vältellään tartuntoja

Lue lisää tästä linkistä asioinnista Hotelli Albassa 

Jyväskylän satama – olohuone keskellä kaupunkia

Kesäaikaan Jyväskylän Lutakon satama muuntautuu kaupunkilaisten ikiomaksi olohuoneeksi, jossa viihtyvät kaiken ikäiset. Suomen elämyksellisimmäksi satamaksi tituleerattu Jyväskylän satama tarjoaa monenlaista nähtävää, tehtävää ja viihdykettä. Olemme koonneet kokemisen arvoisia mahdollisuuksia, jotka ovat helposti saavutettavissa kävellen tai veneellä, kun majoitut Jyväsjärven rannan kauniissa maisemissa. Varmista kohteiden aukioloajat yrityksien omilta kotisivuilta. Tervetuloa järven rannalle keskelle kaupunkia! 

 

Saunalautalla elämyksiä Jyväsjärvellä

Jyväskylän Sataman alueelta löydät ainutlaatuiset saunakokemukset Jyväsjärvellä ja Päijänteellä. Eri vaihtoehtojen kautta löydät juuri Sinulle sopivan vaihtoehdon. Muun muassa
Eden, M/S Löyly ja M/S Selipaatti tarjoavat upeita elämyksiä niin ryhmille kuin vaikka romanttisiin illanistujaisiin. Tutustu myös muihin Maailman Saunamaakunnan vaihtoehtoihin!


GR8Wake


Monipuolista ajanvietettä kesäpäivien ratoksi! Jyväsjärven rannalta Mattilanniemen kupeesta löydät Wakeparkin kaksimastoisen kaapeliradan, koko perheen vesipuiston sekä SUP-laudat rauhallisempiin hetkiin. GR8Wake tarjoaa kaikki tarvitsemasi varusteet sekä ammattitaitoisen henkilökunnan opastamaan aktiviteeteissa. Lue lisää
GR8Wakeparkin kotisivuilta.


Kuokkalan sillan keinuja

Seppo Uuranmäen Keinuja istuu Jyväsjärven yllä Kuokkalan sillan alla. 175 cm pitkä hahmo säikäyttää ja ihmetyttää vuosi toisensa jälkeen niin turisteja kuin paikallisiakin. Alunperin sen piti olla mukana Rantaraitin avajaisissa vuonna 2002, mutta keskustelua herättänyt teos oli tullut jäädäkseen. 


Lutakon alue tarjoaa paljon nähtävää

Jyväskylän Satama on myös aktiivinen tapahtumien keskus erityisesti kesäaikaan. Kuuluisa Lutakon aukio on useiden tapahtumien suosikkipaikka ja kesän vetonaula. Kesällä 2022 aukiolla nähdään ja koetaan mm. erilaisia festivaaleja, markkinoita sekä tietysti rallitunnelmaa. Lutakon aukion vierästä löydät myös messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin.

Satamakierroksen päätteeksi on ihana nauttia jäätelöt tai vaikka illallinen Alban näköalaterassilla.


Valitse mieluinen uimaranta ja pulahda virkistäytymään

Alban asiakkaana pääset uimaan joko laituriltamme tai viereiseltä “Alban Hiekkarannalta”. Mattilanniemen alueelta löydät myös ilmaisen ulkokuntosalin sekä Jyväskylän Naisvoimistelijoiden ulkojumpat, joihin osallistut ilmaiseksi Alban avainkortilla. Kävelymatkan päästä satamasta löydät Lutakon uimarannan. Hiekkaranta laskeutuu Jyväsjärveen ja viheralueet tarjoavat oivan mahdollisuuden esimerkiksi piknikille.


Koe Jyväskylä vesiltä

Koe Jyväskylä uudesta näkökulmasta – aalloilta. Satama-alueelta pääset Päijänteen sisävesiristeilyille niin yleisillä retkillä kuin varaamalla itse oman seikkailusi. Satamat ja risteilyt löydät muun muassa VisitJyväskylän-sivulta. Kanootit ja SUP-laudat helposti myös Alban rannalta löydät Tavinsulan kautta. Nauti hotellin runsas aamiainen ja lähde retkellä vesistöön!

 

Valokuvat: Visit Jyväskylä, Tero Takalo-Eskola & Atacan Ergin.

Asiakkaiden palautetta

/5

Meet me At Hotel Alba!