Huomaa:

Ollaan vielä varovaisia ja vältellään tartuntoja

Lue lisää tästä linkistä asioinnista Hotelli Albassa 

Talvi keskellä Suomea – Tervetuloa liikuntapääkaupunkiin Keski-Suomeen!

Hotelli Alban sijainti Jyväskylässä on kuin liikkujalle luotu – ympäri vuoden! Löydät heti hotellin läheisyydestä Rantaraitin väylän lyhyeen happihyppelyyn tai pidempään lenkkiin.

Sään salliessa talven aikana Jyväsjärvi muuttuu ulkoilualueeksi, jossa reilun parin kilometrin mittainen jääluistelurata sopii kaiken ikäisten liikkumiseen.  Kierrä lenkkiä kävellen tai luistellen, retkiluistimia vuokrataan satamassa. Saat lisätietoja retkiluisteluradoista, luistimien vuokraamisesta ja muista luistelupaikoista tästä. Voit nauttia laskettelun riemusta läheisissä laskettelukeskuksissa: Laajavuori ja Riihivuori sijaitsevat vartin ajomatkan päässä ja matkaa Himokselle on alle tunnin.

Hiihdä yksin tai yhdessä

Massahiihtotapahtuna Jyväskylä Ski Marathon järjestetään lauantaina 7.3.2020. Kilpailureitti Jyväskylästä Laukaaseen tarjoaa haasteita kilpahiihtäjille sekä elämyksiä ja kokemuksia kuntohiihtäjille. Osallistu itse hiihdon suurtapahtumaan tai tule kannustamaan reitin varrelle. Katso myös majoitustarjouksemme tapahtumaan osallistujille

Keski-Suomesta löytyy lukuisia hiihtolatuja ja Jyväskylän alueella on parhaimmillaan yli 500 kilometriä latua niin kevyempään kuin kilpailumielessä harrastaville. Laajat latu- ja ulkoiluverkostot löytyvät Laajavuoresta ja Huhtasuo-Halssila -alueelta sekä keväthangilla voidaan nauttia upeasta jäälle ajetuista laduista Päijänteellä (säävaraus). Latuinfosta löydät ajantasaiset tiedot latujen kunnostuksesta. 

Jos suunnitelmissa on yhdistää hiihtoretki ja eväiden nauttiminen takkatulen lämmössä, kannattaa suunnata Ladun Majalle. Tunnelmallisen Ladun Majan ympäristössä on valaistuja reittejä, jääreitti ja kahvio, jonka aukiolot kannattaa varmistaa etukäteen tästä

Monipuoliset mahdollisuudet sisäliikuntaan

Varaa reissuun urheiluvarusteet ja voit liikkua monipuolisesti Jyväskylän liikuntapaikoissa – näissä aktiviteeteissa ei tarvitse säästä murehtia!  Arkkitehtuurisesti mielenkiintoinen Alvar Aallon suunnittelema AaltoAlvari on monipuolinen uimahalli kylpyläosastoineen. Voit rentoutua poreissa, uida 25 tai 50 metrin altaassa, uida vastavirtaan koskialtaassa tai nauttia ainutlaatuisesta aaltoaltaasta, jossa aallot käynnistyvät puolelta ja tasatunnein.

Osallistu kertamaksun hinnalla eri liikuntaryhmiin (ei loma-aikoina). Vesijumppaa, vesijuoksua tai toiminnallista liikuntaa kuntosalilla. Lisätietoja: Liikkumaan ohjatusti tai omatoimisesti.  Palloilulajeja, esimerkiksi sulkapalloa, voit harrastaa Hipposhallissa, Monitoimitalolla ja Kuokkalan Graniitisissa. Varaa oma vuorosi suoraan verkosta. Katso Jyväskylän kaupungin kaikki liikuntapaikat täältä.

Hyödynnä talven superetu ja vietä liikunnallinen talviloma Jyväskylässä!

Valokuvat: Visit Jyväskylä, Tero Takalo-Eskola.

Asiakkaiden palautetta

/5

Meet me At Hotel Alba!