Tervetuloa Teatterilomalle Jyväskylään!

Tule nauttimaan Teatterikoneen kesäteatterielämyksestä ja majoitu mukavasti järven rantamaisemissa - vain kävelymatkan päässä esityspaikasta!

”Tiedätkö miten Jyväskylän Seminaarinmäki on saanut nimensä? Muistatko kuka Uno Cygnaeus oli ja miten hän liittyy Jyväskylään? Oletko ajatellut mistä suomenkielinen sivistys on lähtenyt liikkeelle?” -Teatterikone

Aaro Vuotila ja Annu Sankilampi tuovat kansakoulun isän, Uno Cygnaeuksen, tarinan näyttämölle hauskasti ja elävästi herättäen katsojassa kiinnostuksen suomalaista lähihistoriaa kohtaan Teatterikoneen Uno C-kesäteatteriesityksessä, ihastuttavassa Kulttuuritalo Villa Ranan puutarhassa.

Nauti kesäteatterista ja majoitu järven rannalla

Tule nauttimaan Teatterikoneen kesäteatterielämyksestä Kulttuuritalo Villa Ranan puutarhassa ja majoitu mukavasti järven rantamaisemissa – vain kävelymatkan päässä esityspaikasta.

Teatterikone-majoituspaketti
Hinta sisältää majoituksen, runsaan buffetaamiaisen, maksuttoman ulkopysäköinnin, asiakassaunan sekä liput Teatterikoneen Uno C-kesäteatteriesitykseen Kulttuuritalo Villa Ranan puutarhassa.

  • Majoitus 2hh Standard huoneessa 130,00€/vrk
  • Majoitus 1hh Standard huoneessa 100,00e / vrk

Varauksen suhteen toimi seuraavasti:
1. Varaa kesän kulttuurilomasi tunnuksella TEATTERIKONE myyntipalvelustamme sähköpostitse info@hotellialba.fi tai soittamalla +358 14 636 311.
2. Varmista lippusi suoraan odottamaan lippuluukulle sähköpostilla osoitteeseen: varaukset@teatterikone.fi
– vastauspostilla saat teatterista vahvistuksen, ohjeistuksen saapumisesta ja muun tiedon

Lisätietoja Teatterikoneesta tässä linkissä – klikkaa

Tarjous on voimassa 15.-25.7.2024 välisenä aikana ja majoituspakettia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin. Majoituspaketti maksetaan hotellissa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Varauksissa on maksuton peruutus tulopäivänä klo 16 mennessä.

Lue seuraavaksi:

Urheilijaryhmän leiripaketti

Leiripäivät Jyväskylässä, majoitus Jyväsjärven rantamaisemissa ja lähellä suorituspaikkoja

Alvar Aalto museokeskus

Kulttuuriloma Alvar Aallon pääkaupungissa

Tule nauttimaan mukavasta majoituksesta ja Alvar Aallon arkkitehtuurista - tutustu ja varaa Aalto2-majoituspakettisi täältä!

Rantaloma – Järven rannalla odottaa kesäloman parhaat hetket!

Tervetuloa nauttimaan aurinkoisista kesälomapäivistä tarjoushinnoin hotelli Albaan!

Takaisin ylös