Tekemistä Jyväskylässä – kutsumme sinut liikkumaan!

Joku on joskus todennut, että suomalainen asuu mieluiten keskellä kaupunkia järven rannalla. Se on usein helpommin sanottu kuin tehty, mutta hotelli Alban sijainti ”Suomen liikuntapääkaupungissa” Jyväskylässä kiteytyy tuossa suorastaan täydellisesti. Rantaraitin varrella, vain 15-20 minuutin kävelymatkan päässä ydinkeskustasta.

Niinkin on tuumattu, että kansanterveyden kannalta tärkein liikuntapaikka on kevyen liikenteen väylä. Jyväskylän ylpeys Rantaraitti on sellainen parhaasta päästä. Lenkkeilijät viihtyvät noin 13 kilometrin mittaisella Jyväsjärven kierroksella ja kierroksen varrelta löytyy kätevästi mm. ulkokuntosaleja ja muuta liikunnallista aktiviteettia.

Hotellimme on aina ollut urheiluväen suosima ja me olemme suosineet urheiluväkeä. Jyväskylän tunnetuimmat urheilu- ja liikuntapaikat ovat saavutettavissa helposti kävellen tai autolla. Majoitamme mielellämme kaupunkiin saapuvia joukkueita, urheilijoita, liikkujia ja penkkiurheilijoita sporttiseen hintaan.

  • Kesäisin Jyväskylän naisvoimistelijoiden ulkojumpat Alban rannassa (säävaraus) ja 15 minuutin ajomatkan päässä Muuramessa sijaitsee yksi Suomen kauneimmista golf-kentistä (kysy lisää vastaanotosta). 
  • Palloilulajien puolella Jyväskylän kesä on naisten. Superpesiksessä kestomenestyjä Kirittäret hakee jo 11. mestaruuttaan.
  • Pyöräretki Jyväskylän rantaraitilla?Ota meiltä pyörä lainaksi ja nauti kauniista Jyväsjärven maisemista.
  • Rantaloma Jyväskylässä tarjoilee aktiviteetteja ja tekemistä Jyväskylässä liikkujalle kävelymatkan päässä. Suppaile satamassa tai vuokraa vesijetti!
  • Nautitko enemmän luonnon rauhasta? Keski-Suomen alueella on lukuisia luontopolkuja ja -reittejä, jotka sopivat niin rauhalliseen kuin reippaampaan etenemiseen. Jylhät maisemat, korkeat harjut ja kimaltelevat vesistöt – niistä on Keski-Suomen luontoreitit tehty!
  • Ulkokuntosaleja on tarjolla heti Alban naapurissa Mattilanniemen rannassa ja satamassa on toiminnallinen crossfitsali. Tutustu ulkokuntosaleihin tästä.

Tervetuloa liikuntapääkaupunkiin. Varaa majoitus Jyväskylässä parhailla hinnoilla ja varausehdoilla suoraan meiltä.

 

 

Valokuvat:
Visit Jyväskylä | Tero Takalo-Eskola
JyPK | Tytti Jaakkola

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asiakkaiden palautetta

/5

Meet me At Hotel Alba!