Nauti Á La Carte ravintolamme antimista Jyväskylän kauneimmissa maisemissa

Herkullinen À La Carte -listamme pursuaa kauden ihania makuja laadukkaista raaka-aineista valmistettuna. Istahda palveltavaksi maisemaravintolaamme ja nauti rakkaudella tehdyistä annoksistamme.

Lataa a la carte-lista tästä

A la carte saatavilla ma-pe klo 14-22

Lauantaisin klo 13-22

Talvikaudella sunnuntaisin SULJETTU 19.5. alkaen klo 14-21

9.5. Helatorstaina keittiömme on suljettu

10.5. A la carte saatavilla koko päivän klo 11 alkaen ( ei lounasmenua )

Rentoa ja maistuvaa

  • VUOHENJUUSTOSALAATTI

    Pariloitua vuohenjuustoa, pikkelöityä mansikkaa, päärynää, kurkkua, kirsikkatomaatteja, balsamico- siirappia ja rapeaa vihersalaattia

    18,50

  • CAESARSALAATTI

    Klassinen Caesarsalaatti talon leipäkrutongeilla Makusi mukaan: Kanapastramia (FI) tai Martinmäen kylmäsavulohta

    19,00

  • PASTA

    Tomaatti-provoloneravioleja, pinaattia, punasipulia, kirsikkatomaatteja, kapriksia ja pestoa auringonkukan- siemenistä, keisarinnajuustolastuja 19,50 • tai makusi mukaan: Lohifileetä 25,00 • tai Jättiravunpyrstöjä 26,00 • tai Kananpojan rintafileetä (FI) 24,00

    19,50

  • KALAHAMPURILAINEN • saa G

    Martinmäen kylmäsavulohella maustettu lohi- haukimurekepihvi 180g, fenkolia, mummonkurkkua, jääsalaattia ja ruohosipuli-kananmunatartaria paikallisen leipomon briossisämpylän välissä ja maalaisranskalaisia

    21,00

  • HAMPURILAINEN • saa G

    Savupekoni-jauhelihapihvi 150g (FI), Jukolan Aito Cheddar -juustoa, paprika-jalapenohilloa, tomaattia, jääsalaattia ja talon burgermajoneesia paikallisen leipomon briossisämpylän välissä ja maalaisranskalaisia

    21,00

  • KASVISHAMPURILAINEN

    Linssi-kasvispihvi, vegaania juustoa, paprika-jalapeno- hilloa, tomaattia, jääsalaattia ja vegaania majoneesia prezel-sämpylän välissä ja maalaisranskalaisia

    20,00

M = maidoton, L = laktoositon, VL = vähälaktoosinen, G = gluteeniton, VEG = vegaani, FI = suomalainen liha

Takaisin ylös