Nauti Á La Carte ravintolamme antimista Jyväskylän kauneimmissa maisemissa

Ravintolamme herkullinen À La Carte -lista pursuaa kauden ihania makuja laadukkaista raaka-aineista valmistettuna. Istahda palveltavaksi maisemaravintolaamme ja nauti rakkaudella tehdyistä annoksistamme!

Ruokalistamme uudistui 24.4.! Tervetuloa nauttimaan!

Katso A la Carte listamme myös tästä

A la carte saatavilla ma-pe klo 14-22

Lauantaisin klo 13-22

Sunnuntaisin keittiömme on suljettu talvikaudella, avoinna 18.5.2025 alkaen klo 14-21

pöytävaraukset ja tiedustelut info@hotellialba.fi tai 014636311

30.4.2025 ja Nauti Vapputunnelmasta ja tule seuraamaan@algo_jkl Teekkarikastetta. Alba tarjoaa jokaiselle opiskelijahaalareihin pukeutuneelle ruoka- tai juomatuotteen ostajalle ilmaisen haalarimerkin

1.5.2025 12-16 Alban Vappulounas, varaukset suoraan myyntipalveluun info@hotellialba.fi tai +358 14 636311

Rentoa ja maistuvaa

  • LOHILEIPÄ • saa G

    Paistettua lohta, uppomuna, hollandaisekastiketta,
    kauden kasvis, mummonkurkkua, salaattia, yrttiöljyä
    ja paahdettua talon siemenleipää

    24,00

  • HAMPURILAINEN • saa G

    Rotukarjan jauhelihapihvi 150g, pekonia, kotimaista
    savujuustoa, paprika-jalapenohilloa, tomaattia,
    jääsalaattia ja talon burgermajoneesia paikallisen
    leipomon briossisämpylän välissä ja maalaisranskalaisia

    21,00

  • PORTOBELLOHAMPURILAINEN • L, SAA G JA VEG

    Portobellosienen hattu paistettuna, paprika-jalapenohilloketta, tomaattia, jääsalaattia ja vegemajoneesia
    prezel-sämpylän välissä ja maalaisranskalaisia, Makusi mukaan:
    Halla-juusto • L TAI
    Savutofu • VEG

    20,00

  • CAESARSALAATTI

    Klassinen Caesarsalaatti talon leipäkrutongeilla
    Makusi mukaan:
    Limemarinoituja kananpojan sisäfileitä (FI) TAI
    Martinmäen kylmäsavulohta

    19,50

  • GRILLIJUUSTOSALAATTI

    Pariloitua Halla-juustoa, Ahotuvan hunajaa,
    mansikalla marinoituja meloneja, paprikaa, kurkkua,
    kirsikkatomaatteja, balsamicosiirappia ja
    rapeaa vihersalaattia

    18,50

M = maidoton, L = laktoositon, VL = vähälaktoosinen, G = gluteeniton, VEG = vegaani, FI = suomalainen liha

Takaisin ylös