Kohotetaanko teidänkin porukan hyvinvointi aivan uudelle tasolle?

Millainen on täydellinen TYHY-päivä?

“Kirkas aamu valaisee Jyväsjärven rantoja, kun inspiroitunut työporukka kokoontuu hotellimme aulaan täydellisen TYHY-päivän viettoon…”

TYHY-päivän ideoita

Vesikarahvit ja kukkia aseteltuna Albis-kabinettiin

Viihtyisä TYHY-päivä Jyväsjärven rannalla

Hotelli Albassa tarjoamme teille täydellisen ympäristön hyvinvointipäivän viettoon, joka antaa tilaa rentoutumiselle, yhteisöllisyydelle ja uusille kokemuksille.

Sijaitsemme kätevästi eri kulkuyhteyksien varrella, mikä tekee saapumisesta vaivatonta ja stressitöntä. Ilmainen pysäköintialue hotellin vieressä takaa, että voitte saapua paikalle mukavasti myös omilla autoillanne. Jyväskylän liikenteen bussit, eli linkit kulkevat aivan hotellin viereen.

Yhdistämällä erilaisia palveluitamme voitte viettää unohtumattoman päivän, joka vahvistaa työyhteisönne yhteenkuuluvuutta ja hyvinvointia. Ja jos saavutte kauempaa niin majoitusta löytyy monenlaisiin tarpeisiin.  Näiden lisäksi tiloissamme ja sen läheisyydessä pystyy järjestämään erilaista oheisohjelmaa ympäri vuoden. Katso alta TYHY-päivään sopivat tilamme ja palvelut.

Alban tilat TYHY-päivään

Tilamme soveltuvat erilaisiin tilaisuuksiin yrityksille ja ryhmille aina kahdesta hengestä ylöspäin.

  • Järvinäköala katettu terassi [30 henkeä]
  • Clubi-kabinetti [25 – 45 henkeä, sis. kokoustekniikan]
  • Albis-kabinetti [2-10 henkeä, 55’tuuman tv + saunatila]
  • Ravintolasali [100 henkeä + katettu terassi 30 henkeä]
  • Saunatilat [15-20 henkeä + menu ja katettu terassi + 30 henkeä]
ihmisiä syömässä järvinäköala terassilla hotelli albassa

Hyvään TYHY-päivään kuuluu maittava ruoka!

Ravintolamme on palkittu Chaîne des Rôtisseurs -kilvellä, joten voitte nauttia herkullisista ruokavaihtoehdoista. Päivä alkaa maittavalla aamupalalla. Voimme räätälöidä ruokalistanne toiveidenne mukaisesti ja tarjota terveellisiä vaihtoehtoja, jotka antavat energiaa ja hyvää oloa koko päivän ajaksi. 

Illanvietto ja saunatilat

Päivän kruunaa herkullinen illallinen ja rento yhdessäolo hotellin Authentic Finnish Sauna Experience -sertifioidun saunan pehmeissä löylyissä. Rauhoittava tunnelma saa kaikki unohtamaan arjen kiireet ja antautumaan täydelliseen rentoutumiseen. Meiltä luonnistuu myös sauna-kokoukset, mitä jos päätettäisiin asioista saunassa?

Kysy lisää TYHY-päivästä!

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva hyvinvointipäivä Hotelli Albassa.

Tilaisuuden tyyppi
Vastaus
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tervetuloa nauttimaan TYHY-päivän yhdessäolosta ja hyvinvoinnista!

Tarvitsetko porukalle majoitusta?

Katso erilaiset majoitusvaihtoehdot sekä tarjoukset. Kaikki huonehintamme sisältävät mukavan majoituksen lisäksi runsaan buffet-aamiaisen, maksuttoman nettiyhteyden sekä ilmaisen parkkipaikan.

Majoittumaan

Takaisin ylös