Voisiko tämä olla teidän TYHY-päivä?

Kirkas aamu valaisee Jyväsjärven rantoja, kun inspiroitunut työporukka kokoontuu hotellimme aulaan täydellisen TYHY-päivän viettoon.

Kirkas aamu valaisee Jyväsjärven rantoja, kun inspiroitunut työporukka kokoontuu hotellimme aulaan täydellisen TYHY-päivän viettoon. Iloinen seurue ohjataan viihtyisän Albis-kabinetin kokouspöydän ääreen nauttimaan maittavan buffetaamiaisen antimia.

Tilan täyttää iloinen puheensorina kun pitkään haudutettu puuro, tuoreet leivät, mehevät hedelmät sekä höyryävä kahvi katoavat parempiin suihin.

Kylläisenä ja tyytyväisenä on hyvä siirtyä päivän agendan äärelle ja pian ideat alkavatkin virrata vapaasti viihtyisässä kokoustilassa. Inspiraatiota tihkuen ja uusia näkökulmia jakaen joukko kehittää luovia ratkaisuja ja suunnitelmia tulevaisuuden projekteihin. Koulutukset ja työpajat auttavat tiimiä kehittymään ja kasvamaan yhdessä.

Nainen kävelemässä kylpytakki päällä laiturille

Ennen lounasta seurue siirtyy ulos nauttimaan raikkaasta ilmasta ja Jyväsjärven kauniista maisemista. Pieni kävelyretki Rantaraitilla tarjoaa rentouttavan tauon ja tuuletusta ajatuksille. Energiset keskustelut kuitenkin jatkuvat makoisalla buffet-lounaalla, kun innostuneet osallistujat vaihtavat ideoitaan ja hiovat suunnitelmia edelleen.

Lounaan jälkeen aamupäivän saalis kootaan vielä yhteen kabinetissa ennen kuin siirrytään päivän aktiivisemman osuuden pariin; osa porukasta suuntaa Ylistönmäellä sijaitsevaan Padel X:ään ja loput lähtevät tutustumaan Jyväsjärven monipuoliseen aktiviteettitarjontaan.

Päivän kruunaa herkullinen illallinen ja rento yhdessäolo hotellin Authentic Finnish Sauna Experience -sertifioidun saunan pehmeissä löylyissä. Rauhoittava tunnelma saa kaikki unohtamaan arjen kiireet ja antautumaan täydelliseen rentoutumiseen.

TYHY-päivän ohjelma

Päivä alkaa yleensä maittavalla aamiaisella. Ohjelmaan voi sisällyttää erilaisia aktiviteetteja ja rentoutumishetkiä. Käytettävissänne on kabinettitilat, jotka soveltuvat täydellisesti erilaisiin ohjelmanumeroihin ja ryhmäkeskusteluihin. Meillä voi myös järjestää erilaisia rentoutumisharjoituksia tai vaikkapa joogatunnin, jotka auttavat löytämään tasapainoa arjen kiireiden keskellä. Jyväsjärven läheisyys mahdollistaa monet eri aktiviteetit ja ajatusten tuulettamisen.

Nainen kuntoilee ulkoliikuntapaikassa

Miltä kuulostaisi vaikkapa nämä aktiviteetit?

  • Kirpakka talvipäivä Jyväsjärven raikkaassa ulkoilmassa luistelu, hiihto tai kävely
  • Kepeään kesäpäivään melonta, minigolf viereisellä kentällä, suppailu, pyörälenkki, ulkokuntosali, Ylistönmäen luontopolku, Ylistönmäen Padel X
  • Jooga ja taukojumppa onnistuu Clubi kabinetissa
  • Paint & Wine katetulla terassillamme upeissa puitteissa
  • Kirkkovenesoutu/ Vihtavuoren pamaus
  • Kanootit/ Tavinsulka
  • Ohjattu ulkosalitreeni kesällä viereisellä ulkosalilla
  • Urheiluseura yhteistyön kautta esim. Pesäpallo tai muu ohjattu liikunta

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva hyvinvointipäivä Hotelli Albassa.

Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta ja hyvinvoinnista!

Lue seuraavaksi:

Hotellihuone kaksi erillistä vuodetta työmatkalla

Työmatkalla Jyväskylässä

Työmatkalla kuin kotona - meillä majoitut mukavasti järven rannalla keskustan sykkeen sijaan. Pysäköinti ja aamiainen kuuluvat majoituksen hintaan ja vastaanotto palvelee vuorokauden ympäri!

Talviloma tekemistä Jyväskylässä 2024

Hotelli Alba tarjoaa mukavat puitteet Talviloman viettoon Jyväsjärven rantamaisemissa. Koska sijaitsemme ison tien varrella, meille on helppo tulla ja pysäköinti meillä kuuluu aina majoituksen hintaan. Sijainti Jyväsjärven rannalla takaa myös sen, että talven perinteisen aktiviteetit, luistelu ja hiihto, ovat käden ulottuvillasi vain ovesta ulos astumalla!

Kuva saunaosastosta ja pyyhekistä

Mitä jos päätettäisiinkiin asioista – Saunassa?

Hotelli Alba mahdollistaa päätöksenteon kokoustilojen lisäksi myös saunassa!

Takaisin ylös