Pyydä meiltä majoitustarjous yrityksellesi

Hotellihuoneiden vaihtelevat hinnat voivat olla hankalia vertailla. Pyydä meiltä tasahintainen majoitustarjous kalenterivuodeksi eteenpäin!

Vastaanoton takaseinä

Yrityssopimus tuo yrityksellenne hintaetua

Räätälöity yrityssopimushinta yrityksenne tarpeisiin

Olipa kyseessä lyhyt projekti tai henkilökuntasi yöpyy Jyväskylässä ympäri vuoden – ota yhteyttä meihin! Räätälöimme yrityksellenne parhaiten sopivat varaus-, peruutus ja maksuehdot. Majoituksen hintaan hotellissamme sisältyy aina arvonlisävero, runsas buffet aamiainen, asiakassauna, maksuton ulkopysäköinti sekä langaton internetyhteys. Lisäpalveluina erikseen varattavissa on auton lämmityspaikka sekä sähköauton latauspaikka. Teemme ilolla myös laskutussopimuksen ja toimitamme laskut kätevästi verkkolaskuina!

Olemme Hansel puitesopimustoimittaja

Hansel hinnat ovat valtion ja kuntien yksiköiden valmiiksi kilpailutettuja, joten erillistä kilpailutusta ei tarvita. Hansel varaukset voidaan maksaa hotellissa paikan päällä tai laskuttamalla omaan toimipisteeseen sovitusti. Varaukset voi tehdä jopa saman päivän aikana ja vahvistus saapuu pikimmiten vastauspostissa. Muistathan – Hansel varauksissa ja suorissa yrityssopimushinnoissamme on peruutusoikeus saapumispäivään asti!

Alba on myös Green Key hotelli

Hotellimme sijaitsee luonnonkauniilla Jyväsjärven alueella ja siksi luonto sekä ympäristöasiat ovat meille erityisen tärkeitä. Green Key hotellina meille on tärkeää edistää toiminnallamme asiakkaidemme, sidosryhmiemme sekä henkilöstömme ympäristötietoisuutta ja saavuttaa asetetut ympäristötavoitteet hotellimme päivittäisessä toiminnassa.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä, niin neuvottelemme yrityksellenne majoitushinnat, varaus- ja peruutusehdot sekä laskutuksen yrityksesi tarpeiden mukaisesti!

Myyntipalvelu: info@hotellialba.fi tai 014636311

Pyydä tarjous viereisellä lomakkeella

Täytäthän kaikki tietosi, jolloin voimme tarjota teille tarkemman tarjouksen.

Tilaisuuden tyyppi
Vastaus
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Takaisin ylös