Työmatkalla Jyväskylässä

Työmatkalla kuin kotona - meillä majoitut mukavasti järven rannalla keskustan sykkeen sijaan. Pysäköinti ja aamiainen kuuluvat majoituksen hintaan ja vastaanotto palvelee vuorokauden ympäri!

Hotellihuone kaksi erillistä vuodetta työmatkalla

Työmatkamajoitusta parhaaseen hintaan – mitä useammin yövyt, sitä edullisemmin yövyt

Hotelli Alba on yksityinen hotelli, joka sijaitsee sujuvien kulkuyhteyksien varrella Jyväskylässä. Hotellissamme on 126. huonetta, kaksi kokouskabinettia, näköalaravintola ja saunaosasto – maksutonta ulkopysäköintiä unohtamatta.

Hotelli Alba tarjoaa mukavaa majoitusta työmatkallasi ja soveltuu majoituspaikaksi, kun yrityksesi tarvitsee majoitusta usein tai pitkäkestoisesti. Meille ovat tervetulleita kaikkien alojen ammattilaiset – palvelemme ilolla ja ammattitaidolla, jotta työmatkasi Albassa olisi aina yhtä sujuvaa.

Yrityssopimus tuo selvää hintaetua Jyväskylässä työmatkaileville

Yrityssopimus tuo yrityksellenne hintaetua perustuen vuositason majoitusostoihin – mitä useammin tai enemmän yövyt, sitä edullisemmin yövyt. Majoituksen hintaan hotellissamme sisältyy aina runsas buffet aamiainen, asiakassauna, maksuton ulkopysäköinti sekä langaton internetyhteys.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä, niin neuvottelemme kanssasi majoitushinnat, varaus- ja peruutusehdot sekä laskutuksen yrityksesi tarpeiden mukaisesti!

Kolme miestä kokoustamassa Jyväskylässä kahvikupit kädessä

Erilaiset palvelut työmatkalla

Hotellimme monipuoliset tilat palvelevat sinua työmatkasi ajan – ja sen ulkopuolella, jos sinun on järjestettävä esimerkiksi kokous tai koulutus ollessasi työmatkalla Jyväskylässä. Sijaitsemme keskeisellä paikalla, jolloin myös kokoukset tai kokoontumiset on helppo keskittää hyvien kulkuyhteyksien varrelle Keski-Suomeen.

Hotellissamme on kaksi kokoustilaa, näköalaravintola ja katettu terassi. Tarjoamme arkisin lounasta klo 11-14 ja iltaisin ravintolamme asiakkaita palvelee Chaine des Rötiesseurs kilpimerkitty A’la Carte ravintola. Lisäksi hotellissamme on vuonna 2023 remontoitu saunaosasto.

Myyntipalvelumme: info@hotellialba.fi tai 014 636 311

Tervetuloa majoittumaan, työmatkalle kuin kotiin – hotelli Albaan!

Lue seuraavaksi:

Voisiko tämä olla teidän TYHY-päivä?

Kirkas aamu valaisee Jyväsjärven rantoja, kun inspiroitunut työporukka kokoontuu hotellimme aulaan täydellisen TYHY-päivän viettoon.

Talviloma tekemistä Jyväskylässä 2024

Hotelli Alba tarjoaa mukavat puitteet Talviloman viettoon Jyväsjärven rantamaisemissa. Koska sijaitsemme ison tien varrella, meille on helppo tulla ja pysäköinti meillä kuuluu aina majoituksen hintaan. Sijainti Jyväsjärven rannalla takaa myös sen, että talven perinteisen aktiviteetit, luistelu ja hiihto, ovat käden ulottuvillasi vain ovesta ulos astumalla!

Kuva saunaosastosta ja pyyhekistä

Mitä jos päätettäisiinkiin asioista – Saunassa?

Hotelli Alba mahdollistaa päätöksenteon kokoustilojen lisäksi myös saunassa!

Takaisin ylös