Työmatkalla Jyväskylässä

Työmatkalla kuin kotona - meillä majoitut mukavasti järven rannalla keskustan sykkeen sijaan. Pysäköinti ja aamiainen kuuluvat majoituksen hintaan ja vastaanotto palvelee vuorokauden ympäri!

Hotellihuone kaksi erillistä vuodetta työmatkalla

Työmatkamajoitusta parhaaseen hintaan – mitä useammin yövyt, sitä edullisemmin yövyt

Hotelli Alba on yksityinen hotelli, joka sijaitsee sujuvien kulkuyhteyksien varrella Jyväskylässä. Hotellissamme on 126. huonetta, kaksi kokouskabinettia, näköalaravintola ja saunaosasto – maksutonta ulkopysäköintiä unohtamatta.

Hotelli Alba tarjoaa mukavaa majoitusta työmatkallasi ja soveltuu majoituspaikaksi, kun yrityksesi tarvitsee majoitusta usein tai pitkäkestoisesti. Meille ovat tervetulleita kaikkien alojen ammattilaiset – palvelemme ilolla ja ammattitaidolla, jotta työmatkasi Albassa olisi aina yhtä sujuvaa.

Yrityssopimus tuo selvää hintaetua Jyväskylässä työmatkaileville

Yrityssopimus tuo yrityksellenne hintaetua perustuen vuositason majoitusostoihin – mitä useammin tai enemmän yövyt, sitä edullisemmin yövyt. Majoituksen hintaan hotellissamme sisältyy aina runsas buffet aamiainen, asiakassauna, maksuton ulkopysäköinti sekä langaton internetyhteys.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä, niin neuvottelemme kanssasi majoitushinnat, varaus- ja peruutusehdot sekä laskutuksen yrityksesi tarpeiden mukaisesti!

Kolme miestä kokoustamassa Jyväskylässä kahvikupit kädessä

Erilaiset palvelut työmatkalla

Hotellimme monipuoliset tilat palvelevat sinua työmatkasi ajan – ja sen ulkopuolella, jos sinun on järjestettävä esimerkiksi kokous tai koulutus ollessasi työmatkalla Jyväskylässä. Sijaitsemme keskeisellä paikalla, jolloin myös kokoukset tai kokoontumiset on helppo keskittää hyvien kulkuyhteyksien varrelle Keski-Suomeen.

Hotellissamme on kaksi kokoustilaa, näköalaravintola ja katettu terassi. Tarjoamme arkisin lounasta klo 11-14 ja iltaisin ravintolamme asiakkaita palvelee Chaine des Rötiesseurs kilpimerkitty A’la Carte ravintola. Lisäksi hotellissamme on vuonna 2023 remontoitu saunaosasto.

Myyntipalvelumme: info@hotellialba.fi tai 014 636 311

Tervetuloa majoittumaan, työmatkalle kuin kotiin – hotelli Albaan!

Lue seuraavaksi:

Vastaanoton takaseinä

Asiakaspysäköinti uudistuu!

Luovumme lippujärjestelmästä ja paikoitus rekisteröidään hotellissa digitaalisesti. Lue lisää uudistuneesta pysäköinnistämme!

Nainen ui järvessä

TOP 5 Kesälomavinkit Jyväskylässä

Jyväskylä kutsuu kesälomailijoita kesän unohtumattomiin seikkailuihin!

Voisiko tämä olla teidän TYHY-päivä?

Kirkas aamu valaisee Jyväsjärven rantoja, kun inspiroitunut työporukka kokoontuu hotellimme aulaan täydellisen TYHY-päivän viettoon.

Takaisin ylös