Tarjoamme mukavia majoituskokonaisuuksia ryhmille

Me pidämme ryhmistä! Hotellimme rauhallinen sijainti, monipuolinen aamiainen ja kätevät kulkuyhteydet takaavat onnistuneen ryhmämajoituksen niin urheilujoukkueille, yhdistysmatkailijoille kuin vaikkapa hääväellekin.

Pyydä tarjous ryhmämajoituksesta

Koulutusmatkat

Suomi on kuuluisa koulutuksen korkeasta tasosta ja Jyväskylä on erittäin vetovoimainen koulutusmatkojen kohde.
Olemme ilolla mukana niin kansainvälisten kuin kotimaisten ryhmien majoittajana.
Sijaintimme Jyväskylän yliopiston Mattilanniemen kampuksella, Jyväsjärven rantamaisemat ja kätevät liikenneyhteydet eri puolille Jyväskylää tekevät meistä suositun koulutusmatkahotellin.
Olemme valtion ja kuntien Hansel puitesopimustoimittaja ja pystymme myös tarjoamaan majoitus- ja ateriapalveluita joustavasti ryhmille pidempiin majoitustarpeisiin.

Pyydä tarjous meiltä kotimaisen tai ulkomaisen ryhmäsi majoitukselle myyntipalvelustamme

 

Nainen kuntoilee ulkoliikuntapaikassa

Urheilujoukkueiden majoitus

Meille ovat tervetulleita kaikki joukkueet lajista riippumatta! Mukava majoitus, hyvät kulkuyhteydet ja toimiva ruokahuolto pitävät reippaat urheilujoukkueet virkeinä ja aina valmiina toimintaan.

Nainen kävelemässä kylpytakki päällä laiturille

Yhdistysmatkailu

Upeaa kulttuuria, mielenkiintoista arkkitehtuuria ja monipuolisia aktiviteetteja tarjoileva Jyväskylä on sopii mainiosti yhdistysmatkailuun. Pyydä majoitustarjous yhdistyksellenne, niin paketoidaan teille sopivin vaihtoehto.

Terassi valaistuna iltahämärässä

Hääparille ja hääväelle

Nauti elämäsi tärkeimmästä päivästä Jyväsjärven upeissa rantamaisemissa ja jätä häävieraiden majoitusvaraukset huoleksemme. Voit viettää myös hääyön aaton mukavasti hotellin lakanoissa ja aloittaa aamun herkullisella buffetaamiaisella.

TYHY-päivä Hotelli Albassa

Päivä alkaa yleensä maittavalla aamiaisella. Ohjelmaan voi sisällyttää erilaisia aktiviteetteja ja rentoutumishetkiä. Käytettävissänne on kabinettitilat, jotka soveltuvat täydellisesti erilaisiin ohjelmanumeroihin ja ryhmäkeskusteluihin.

Pyydä tarjous viereisellä lomakkeella

Täytäthän kaikki tietosi, jolloin voimme tarjota teille tarkemman tarjouksen.

Tilaisuuden tyyppi
Vastaus
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Takaisin ylös