Monipuoliset tilamme tarjoavat viihtyisät puitteet erilaisiin tilaisuuksiin

Oli sitten kyseessä synttärit, häät tai vaikkapa yritystilaisuus, hotellimme monipuoliset tilat tarjoavat tilaisuuteesi arvoisensa puitteet!

Pyydä tarjous

Ravintolasali

Tule kokemaan ruokaelämys ihastuttavassa maisemaravintolassamme aivan Jyväsjärven rannalla.

Ravintolasalimme taipuu niin juhlaviin yksityistilaisuuksiin kuin yksittäisten pöytien tarjoiluun aamusta iltaan.

Kuva kynttilästä Alban terassin pöydällä. Kuvan taustalla näkyy Ylistön silta.

Alban terassi

Tervetuloa Alban järvinäköalaterassille!

Ihastuttavissa Jyväsjärven maisemissa palvelee Jyväskylän kaunein ympärivuotinen katettu terassimme sekä kesäisin myös avoin terassi.

Clubi -kabinetti

Kokouksista kokkareihin – toiveittenne mukaisesti! Ravintolamme vieressä sijaitseva Clubi -kabinettimme on mainio valinta niin isompiin kokouksiin kuin yksityistilaisuuksiinkin.

Albis -kabinetti

Aivoriiheksi tai rentoon illanviettoon? Saunatilojemme yhteydessä oleva Albis-kabinettimme on loistava valinta niin pienempiin kokouksiin ja palavereihin kuin rentoihin saunailtoihinkin.

Saunatilat

Lisää löylyä!
Albis -kabinetin yhteydessä sijaitsevat saunatilamme soveltuvat erinomaisesti rentoon illanviettoon tai yritysten virkistyspäivään.
Pulahdus Jyväsjärveen omalta laituriltamme – uikkarit mukaan

Esteettömyys tiloissamme

Ravintolasalissamme ja terassillamme on esteetön kulku liikuntarajoitteisille.

Inva WC:issämme on nousutuet WC-istuimessa, samoin lavuaarin luona, suihkuistuin ja kynnyksetön siirtymä. Inva WC:t sijaitsevat ravintolassa, saunatiloissa sekä kahdessa Standard-hotellihuoneessa.

Osa hotellihuoneistamme soveltuu liikuntarajoitteisille. Olethan varausvaiheessa yhteydessä asiakaspalveluumme, niin varmistamme, että varaamme erityistarpeisiisi soveltuvan huoneen.

Kysyttävää? Asiakaspalvelumme auttaa!

Me autamme mielellämme kaikissa vierailuunne liittyvissä asioissa. Voit kirjoittaa, soittaa, lähettää sähköpostia tai tulla vaikka käymään paikan päällä hotellilla  – ota rohkeasti meihin yhteyttä kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä!

Takaisin ylös