Nainen ui Jyväsjärvessä

Nauti Alban saunan löylyistä

Albassa sauna lämpiää asiakkaillemme joka päivä! Rentoudu lempeissä löylyissä ja nauti raikkaasta pulahduksesta Jyväsjärveen hotellimme omalta laiturilta.

Uudistuneet ja rennot saunatilat

Lisää löylyä!

Keväällä 2023 uudistuneet saunatilamme soveltuvat erinomaisesti rentoon illanviettoon tai yritysten virkistyspäivään. Saunaosaston suojaisalla terassilla on mukava vilvoitella löylyjen lomassa ja laiturilta voi pulahtaa virkistävään Jyväsjärveen – talvella suosittelemme kokeilemaan hangessa vilvoittelua.

Tilavat lauteet ja saunatilojen yhteydessä sijaitseva Albis -kabinetti soveltuvat mainiosti kokoukseen, illanviettoon tai vaikkapa yritysten virkistyspäiväksi ja kauniit järvimaisemat sekä toiveiden mukaiset tarjoilut takaavat viihtyisän tilaisuuden.

Saunaosasto ja terassi ovat anniskelualuetta ja juomatarjoilut veloitetaan kulutuksen mukaisesti. Omien virvokkeiden, eväiden tai alkoholijuomien tuominen tiloihimme on kielletty.
Pyydä meiltä tarjous rennosta saunaillasta Jyväsjärven maisemissa! 

 

 

Nainen ui Jyväsjärvessä
Nainen ui Jyväsjärvessä
Nainen kävelee Alban laiturilla kylpytakki päällä

Hinnasto

Saunamaksu 250 € / 2h

  • Löyly- ja pukuhuone 2 tuntia
  • Albis- kabinetin tilavuokra
  • Pyyhkeet ja jäävesi

Saunapaketti 49,00e / henkilö

  • Löyly- ja pukuhuone 2 tuntia
  • Albis -kabinetin tilavuokra
  • Pyyhkeet ja jäävesi
  • Valittu sauna-annos tarjoiltuna esimerkiksi Alban isolle terassille tai kabinettiin
    sis. tilavuokran kun henkilömäärä vähintään 6 henkilöä

  • Klubileipä (L)

    Pariloitua kananpojanrintaa, pekonia, Jukolan Aito Cheddar-juustoa, jääsalaattia, marinoitua punasipulia, tomaattia, chilimajoneesia, paahdettua talon siemenleipää ja vihersalaattia.
    Saatavana myös gluteenittomana
    Burger (L)
    Savupekoni-jauhelihapihvi 150g, Jukolan Aito Cheddar-juustoa, mustavalkosipulimajoneesia, salaattia, tomaattia ja sipulihilloketta paikallisen leipomon perunabriossin välissä ja maalaisranskalaisia.
    Saatavana myös gluteenittomana

    Kasvisburger (L)
    Pariloitua halla-juustoa, myskikurpitsaa, chilimajoneesia, salaattia, tomaattia ja sipulihilloketta paikallisen leipomon perunabriossinvälissä ja maalaisranskalaisia.
    Saatavana myös gluteenittomana

    Katkarapusalaatti (L,G)
    Katkarapu-omenasalsaa, perunalastuja, ranskankermakastiketta, kirsikkatomaattia, kurkkua ja rapeaa jäävuori-ja yrttisalaattia.

    Juustosalaatti (L,G)
    Pariloitua halla-juustoa, karviaishilloketta, pikkelöityä porkkanaa, kurkkua, kirsikkatomaattia, rapeaa jäävuori- ja yrttisalaattia.

    M = maidoton, L = laktoositon, VL = vähälaktoosinen, G = gluteeniton, VEG = vegaani, FI = suomalainen liha 

     

Tutustu myös muihin tiloihimme

Albis-kabinetti

Saunatilojemme yhteydessä oleva Albis-kabinettimme on loistava valinta niin pienempiin kokouksiin ja palavereihin kuin rentoihin saunailtoihinkin.

Clubi-kabinetti

Ravintolamme vieressä sijaitseva Clubi -kabinettimme on mainio valinta niin isompiin kokouksiin kuin yksityistilaisuuksiinkin

Takaisin ylös