Päivä alkaa Alban aamiaisella

Lomareissun kohokohta on monille ehdottomasti runsas ja herkullinen hotelliaamiainen – Alban aamiainen takaa maistuvan ja virkistävän alun päivääsi.

mehukone hotelliaamiaisella

Aamu alkaakin hyvin, kun aamiaiselta löytyy monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja: herkullista puuroa, jogurttia sekä raikkaita hedelmiä ja kotimaisia marjoja, unohtamatta tuoreita ja paikallisia Jyväs Pakarin leipiä! Meiltä löytyy tietysti myös hotelliaamiaisen tärkeät kulmakivet: pekoni, munakokkeli sekä mehevät itse tehdyt pannukakut. Tarjolla on siis monipuolinen kattaus niin terveellisiä valintoja kaipaaville kuin herkuttelijoillekin. Aamiaisellamme on tarjolla vaihtuva smoothie sekä tuoretta Juhla Mokka-kahvia ja Teeleidin iki-ihanat teet Vaajakoskelta. Teen kaveriksi tarjolla on Ahotuvan Tarhan lempeää hunajaa Uuraiselta.

Erityisruokavaliot on huomioitu aamiaisellamme. Kaikki yleisimmät allergeenit on merkitty aamiaisella lyhentein kyltteihin. Tarjolla on niin gluteenittomia, maidottomia kuin vegaanisiakin tuotteita. Lisäksi ammattitaitoinen ravintolahenkilökuntamme vastaa mielellään kysymyksiin allergioita ja intoleransseja aiheuttavista ainesosista ja tuotteista.

Aamiaista tarjoillaan arkisin klo 6.00–10.00, sekä lauantaisin 7.00–11.00 ja sunnuntaisin 7.30–11.00. Majoittuvilla asiakkaillamme aamiainen sisältyy aina huonehintaan. Hotelliaamiainen tuo ripauksen luksusta arjen keskelle. Meille olet tervetullut nauttimaan runsaasta hotelliaamiaisesta myös ilman hotellimajoitusta: Aamiaisen hinta ulkopuolisille asiakkaille on 19,50e. Huomioithan, että aamiaisaikamme ovat usein hyvin vilkkaita, joten pyydämme tiedustelemaan saatavuutta ja varaamaan aamiaisen etukäteen info@hotellialba.fi tai 014 636 311.

Mitäpä jos yhdistäisit hotelliaamiaisen ja kokouksen? Meillä järjestät kätevästi aamiaiskokoukset ja muut palaverit tarpeidesi mukaan. Aamiaiskokous takaa hyvän alun työpäivälle ja mukavan tilaisuuden verkostoitua ja vaihtaa kuulumisia oman tiimin kanssa. Lue lisää aamiaiskokouksesta ja muista kokouspaketeistamme täältä.

Kestävän matkailun edistäminen on meille sydämen asia ja olemmekin Green Key-hotelli. Teemme yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa ja pyrimme aktiivisesti vähentämään hävikkiä. Esimerkiksi aamiaisemme loppupuolella emme välttämättä täytä aamiaispöytää enää täyteen hävikin vähentämiseksi: kaikkia tuotteita saa kuitenkin lisää aamiaissalin henkilökunnalta pyytämällä. Lue lisää meistä ja Green Keystä täältä.

Tervetuloa heräämään uuteen päivään Jyväskylän kauneimmissa aamiaismaisemissa – kesällä hotelliaamiaisen voi nauttia meillä aivan veden äärellä näköalaravintolamme terassilla. Aloita aamusi Jyväsjärven vuodenaikojen vaihtumista seuraten – aamukahvi tai -tee maistuukin paremmalta auringonnousuja, aamu-usvaa ja muita luonnonilmiöitä katsellen. Talvella saatat bongata järven jäältä jäniksen jäljet tai kesällä laiturilla patsastelevat sinisorsat. Aloita päiväsi mukavasti Hotelli Alban aamiaisella!

Lue seuraavaksi:

Eloisa Yläkaupunki

Eloisa Yläkaupunki on Jyväskylän keskustan sydän. Lue lisää!

Hotelli kuvattuna vastarannalta

Jyväskylän parhaimmat museot

Keski-Suomen sydämessä sijaitseva Jyväskylä tarjoilee matkailijoille monipuolisia elämyksiä, upeita nähtävyyksiä ja mielenkiintoisia museoita – Alvar Aallon pääkaupungissa koet tiedettä, taidetta ja luontoa.

Kehittämis- ja oppilaitosyhteistyö

Teemme oppilaitosyhteistyötä Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa. Lue Jamkin artikkeli kumppanuusyhteistyöstä täältä!

Takaisin ylös