Onnistunut kokous hotelli Albassa

Hotelli Alba tarjoaa ammattitaitoiset puitteet onnistuneelle kokoukselle, jotta voitte keskittyä olennaiseen

Onnistunut kokous meillä hotelli Albassa tarkoittaa nopean wifin yhteyden ja toimivan kokoustekniikan lisäksi maistuvaa ruokaa sekä tietysti luonnon kauniita maisemia. Sujuvalla ja ammattitaitoisella palvelulla takaamme sen, että kokouspäivä onnistuu tavoitteidenne mukaisesti!

Meille on helppo tulla

Hotelli Alba sijaitsee Jyväsjärven rannalla, sujuvien liikenneyhteyksien varrella. Meille on helppo tulla kauempaakin ja pysäköinti meillä on maksutonta. Palvelemme myös sähköautoilijoita ja sähköautolle saat varattua paikan olemalla etukäteen yhteydessä vastaanottoomme.

Jyväskylän paikallisliikenteen nimi on Linkki ja meille pääsee perille saakka myös julkista liikennettä hyödyntäen. Lähimmät bussipysäkit ovat nimeltään Mattilanniemi ja Älylä. Lisätietoja ja tarkat aikataulut saat tarkastettua täältä

Monipuoliset kokoustilat

Hotelli Albassa on kaksi kokoustilaa, jotka taipuvat mukavasti eri kokoisiin yritystilaisuuksiin, kuten kokouksiin, näyttelyihin tai vaikkapa tunnelmallisiin yritysillallisiin!

Albis kabinetti palvelee pienempiä seurueita ja pyöreän pöydän ääreen mahtuu 10. kokoustajaa. Tilasta on suora näkymä Jyväsjärvelle sekä viereiselle terassille, jossa voi taukojen aikana käydä haukkaamassa raitista ilmaa. Albis kabinetin yhteydessä sijaitsee myös kesällä 2023 remontoitu saunaosasto ja mikä olisikaan parempaa, kuin yhdistää kokouksen yhteyteen kuumat löylyt – siellä ne suuret päätökset ja oivallukset usein syntyvätkin!

Isompia kokousseurueita hotelissamme palvelee Clubi kabinetti. Clubi kabinettiin mahtuu pöytämuodosta riippuen maksimissaan 45. kokoustajaa ja viihtyisät kabinetti tilat sopivat loistavasti kokousten lisäksi näyttelyiden ja yritysjuhlien järjestämiseen.

Maistuva ruoka osana kokousta

Onnistunut kokous lähtee parhaiten käyntiin hotellimme runsaalla buffetaamiaisella. Monipuolisella aamiaisella on tarjolla mm. paikallista Jyväs Pakarin leipää, kotimaisia marjoja ja Teeleidin teetä – tietenkään tuoretta Juhla-Mokka-kahvia unohtamatta. Toiveidenne mukaan voitte nauttia aamiaisen näköalaravintolassa tai kokoustilassa.

Kun kokouspäivä on saatu käyntiin ja ensimmäiset tunnit on käytetty tehokkaasti, on lounaan aika. Arkisin ravintolassamme tarjoillaan kolmen ruokalajin buffet menu, joka sisältää runsaan alkupalapöydän ja keiton, kaksi lämmintä pääruokaa sekä jälkiruoan, kahvin ja teen. Erikoisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat huomioidaan kaikilla tarjoammillamme aterioilla. Ilmoitathan mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat tarjouspyyntösi yhteydessä, jotta tilaisuus sujuu paikan päällä mahdollisimman mutkattomasti.

Paras tapa laittaa päivä pakettiin, on tietysti iltapäiväkahvit. Kahvi ja pulla on lyömätön yhdistelmä, mutta ravintolamme tarjoaa myös freesimpiä vaihtoehtoja. Miltä kuullostaisi vaikka hedelmävati sekä keittiön valmistama smoothie ja vihershotit. Mikä ikinä toiveesi on, niin kerro se meille – palvelemme teitä parhaamme mukaan!

Kokopäivän kokouspaketin lisäksi tarjoamme myös muita vaihtoehtoja. Tutustu kaikkiin kokouspaketteihimme ja tee juuri teidän yrityksenne tarpeita vastaava tarjous täältä

Kotiinlähdön aika

Kun kokouspäivä on pulkassa, on poislähdön aika. Maksu sujuu mutkattomasti, kun verkkolaskutusosoite viitteineen on toimitettu vastaanottoomme ennen tilaisuutta. Helpoin tapa toimittaa laskutusosoite on sähköposti vastaanottoomme, info@hotellialba.fi. Vaihtoehtoisesti maksun voi toki hoitaa paikan päällä yhteislaskulla.

Kun päivä on paketissa ja maksut hoidettu, ei jäljelle muuta kuin hyvästien aika.

Kiitos, näkemiin ja nähdään taas!

Kirjoitus julkaistu 17.11.2023

Lue seuraavaksi:

Joulutunnelmaa Jyväskylässä 2023

Jyväskylä tarjoaa joulutunnelmaa ja tapahtumia marraskuusta alkaen. Tervetuloa virittäytymään joulutunnelmaan Keski-Suomen sydämessä, Jyväskylässä! 

Jyväskylän parhaimmat museot

Keski-Suomen sydämessä sijaitseva Jyväskylä tarjoilee matkailijoille monipuolisia elämyksiä, upeita nähtävyyksiä ja mielenkiintoisia museoita – Alvar Aallon pääkaupungissa koet tiedettä, taidetta ja luontoa.

järvimaisema

Syyslomavinkit Jyväskylään paikalliseen tapaan

Katso Albalaisten vinkit syysloman viettoon!

Takaisin ylös