Mitä jos päätettäisiinkiin asioista – Saunassa?

Hotelli Alba mahdollistaa päätöksenteon kokoustilojen lisäksi myös saunassa!

Hotelli Alban keväällä 2023 remontoitu saunaosasto kutsuu löylyjen lisäksi kokoustamaan. Uudistuneet saunatilat soveltuvat erinomaisesti myös rentoon illanviettoon tai yritysten virkistyspäivään!

Rento kokous pienelle porukalle

Hotellimme saunaosaston yhteydessä on viihtyisä pukeutumis- ja oleskelutila, joka mahdollistaa rennon kokoustamisen noin viidelle hengelle. Tilassa on muutama mukava nojatuoli, penkkejä, pöytä sekä oma erillinen wc-tila. Lisäksi tilaan on mahdollista toimittaa fläppitaulu kokouksen tueksi – virvokkeita ja maittavaa ruokaa unohtamatta.

Löylyjä kokouksen lomassa isommalle porukalle

Jos kyseessä on isompi kokousporukka, voi saunaosaston lisäksi varata kätevästi sen vieressä sijaitsevan Albis kabinetin. Kabinettitila mahdollistaa kokoustamisen ja ruokailun 10. hengen seurueelle, jolloin rentoutuminen (tai päätöksen teko) jää saunan puolelle. Albis kabinetissa on täydellinen kokoustekniikka, jonka lisäksi tilassa on mahdollisuus nauttia tyylikäskin illallinen.

Suosittelemme ruokatilausten tekoa ennakkoon, jotta tilaisuus sujuu paikan päällä mahdollisimman mutkattomasti. Tilaa rennot pääruoat löylyjen päätteeksi A’la Carte listaltamme tai valitse kolmen ruokalajin menu kokonaisuus juhlavampaan illan viettoon.

Vilvoittelua saunomisen lomassa

Oli kyseessä isompi tai pienempi porukka, pääsee saunaosastolta helposti suojaiselle terassillemme vilvoittelemaan. Löylyjen lomassa voi terassin laiturilta pulahtaa virkistävään Jyväsjärveen – talvella suosittelemme kokeilemaan hangessa vilvoittelua. Takuuvarman virkistyksen saat myös suihkutiloistamme löytyvän Narvan avantosuihkun avulla – avantosuihku tarjoaa pehmeän avantokokemuksen mukavasti sisätiloissa!

Kiinnostuitko

Jos kokoustaminen ja päätöksen teko löylyjen lomassa kiinnostaa, voit tutustua valmiisiin saunapaketteihin täältä tai olla yhteydessä myyntipalveluumme. Yhteydenotot sähköpostilla info@hotellialba.fi tai puhelimitse 014 636 311.

Lämpimästi tervetuloa Authentic Finnish Sauna Experience -sertifioituun saunaamme ja nauttimaan löylyistä sekä Jyväsjärven rantamaisemista!

Artikkeli julkaistu 30.12.2023

Lue seuraavaksi:

Iloinen Pääsiäinen

Tänä vuonna Pääsiäisen aikaan hotelli Albassa tapahtuu! Jyväsjärven jäällä järjestetään perinteiset Pilkkikisat ja Palmusunnuntaina toivotamme Virpojat tervetulleiksi. Lisäksi palvelemme majoittuvia asiakkaita 28.-31.3.2024 välisenä aikana ja myös ravintolamme on auki. Tutustu tapahtumiin ja lue tarkat Pääsiäisen aukioloajat!

Voisiko tämä olla teidän TYHY-päivä?

Kirkas aamu valaisee Jyväsjärven rantoja, kun inspiroitunut työporukka kokoontuu hotellimme aulaan täydellisen TYHY-päivän viettoon.

Talviloma tekemistä Jyväskylässä 2024

Hotelli Alba tarjoaa mukavat puitteet Talviloman viettoon Jyväsjärven rantamaisemissa. Koska sijaitsemme ison tien varrella, meille on helppo tulla ja pysäköinti meillä kuuluu aina majoituksen hintaan. Sijainti Jyväsjärven rannalla takaa myös sen, että talven perinteisen aktiviteetit, luistelu ja hiihto, ovat käden ulottuvillasi vain ovesta ulos astumalla!

Takaisin ylös