Urheiluseurayhteistyö

Me Hotelli Albassa tykkäämme urheilijoista! Olemme monipuolisesti mukana tukemassa paikallisia urheiluseuroja. Lue lisää!

Liikunta ja urheilu edistää kaikenlaista hyvää. Urheiluseuratoiminnalla on laajat positiiviset vaikutukset, ja meille paikallisena yksityisyrityksenä onkin tärkeää olla mukana tukemassa paikallisia urheiluseuroja. Teemme yhteistyötä seurojen kanssa tukemalla heidän toimintaansa ja järjestämällä seuroille ja heidän vierailleen majoitusta ja ruokailuja esimerkiksi turnauksiin.

Olemme mukana tukemassa seuraavia urheiluseuroja:

Myös majoittuvat asiakkaamme hyötyvät urheiluseurayhteistyöstä. Kesäaikaan Jyväskylän Naisvoimistelijoiden jumpat pidetään ulkona Mattilanniemessä aivan hotellimme lähistöllä, ja hotellimme asukkaat jumppaavat kesän ajan ilmaiseksi!

Haluamme myös olla mukana tarjoamassa edullista majoitusta muille urheilujoukkueille. Katso urheilijatarjouksemme majoitukseen ja ruokailuihin täältä. Hotelli Albassa joukkue nukkuu hyvät yöunet ennen kisa- tai pelireissun koitoksia, ja ravitseva hotelliaamiaisemme antaa hyvän latauksen tärkeään päivään! Kiitelty sijaintimme Jyväsjärven rannalla onkin ollut monille urheilujoukkueille mieluisa. Joukkueen kanssa käyt kätevästi aamulenkillä Rantaraitin maisemissa, ja Hippoksen alue sijaitsee kätevästi kävelymatkan päässä.

Lue seuraavaksi:

Hotelli järven rannalla

Juhannus Keski-Suomen sydämessä

Hotelli Alba palvelee asiakkaita koko Juhannuksen ajan - luonnollisesti järven rannalla! Lue lisää ja tutustu Juhannuksen aukioloaikoihin!

Vastaanoton takaseinä

Asiakaspysäköinti uudistuu!

Luovumme lippujärjestelmästä ja paikoitus rekisteröidään hotellissa digitaalisesti. Lue lisää uudistuneesta pysäköinnistämme!

Nainen ui järvessä

TOP 5 Kesälomavinkit Jyväskylässä

Jyväskylä kutsuu kesälomailijoita kesän unohtumattomiin seikkailuihin!

Takaisin ylös