Urheiluseurayhteistyö

Me Hotelli Albassa tykkäämme urheilijoista! Olemme monipuolisesti mukana tukemassa paikallisia urheiluseuroja. Lue lisää!

Liikunta ja urheilu edistää kaikenlaista hyvää. Urheiluseuratoiminnalla on laajat positiiviset vaikutukset, ja meille paikallisena yksityisyrityksenä onkin tärkeää olla mukana tukemassa paikallisia urheiluseuroja. Teemme yhteistyötä seurojen kanssa tukemalla heidän toimintaansa ja järjestämällä seuroille ja heidän vierailleen majoitusta ja ruokailuja esimerkiksi turnauksiin.

Olemme mukana tukemassa seuraavia urheiluseuroja:

Myös majoittuvat asiakkaamme hyötyvät urheiluseurayhteistyöstä. Kesäaikaan Jyväskylän Naisvoimistelijoiden jumpat pidetään ulkona Mattilanniemessä aivan hotellimme lähistöllä, ja hotellimme asukkaat jumppaavat kesän ajan ilmaiseksi!

Haluamme myös olla mukana tarjoamassa edullista majoitusta muille urheilujoukkueille. Katso urheilijatarjouksemme majoitukseen ja ruokailuihin täältä. Hotelli Albassa joukkue nukkuu hyvät yöunet ennen kisa- tai pelireissun koitoksia, ja ravitseva hotelliaamiaisemme antaa hyvän latauksen tärkeään päivään! Kiitelty sijaintimme Jyväsjärven rannalla onkin ollut monille urheilujoukkueille mieluisa. Joukkueen kanssa käyt kätevästi aamulenkillä Rantaraitin maisemissa, ja Hippoksen alue sijaitsee kätevästi kävelymatkan päässä.

Lue seuraavaksi:

Iloinen Pääsiäinen

Tänä vuonna Pääsiäisen aikaan hotelli Albassa tapahtuu! Jyväsjärven jäällä järjestetään perinteiset Pilkkikisat ja Palmusunnuntaina toivotamme Virpojat tervetulleiksi. Lisäksi palvelemme majoittuvia asiakkaita 28.-31.3.2024 välisenä aikana ja myös ravintolamme on auki. Tutustu tapahtumiin ja lue tarkat Pääsiäisen aukioloajat!

Voisiko tämä olla teidän TYHY-päivä?

Kirkas aamu valaisee Jyväsjärven rantoja, kun inspiroitunut työporukka kokoontuu hotellimme aulaan täydellisen TYHY-päivän viettoon.

Talviloma tekemistä Jyväskylässä 2024

Hotelli Alba tarjoaa mukavat puitteet Talviloman viettoon Jyväsjärven rantamaisemissa. Koska sijaitsemme ison tien varrella, meille on helppo tulla ja pysäköinti meillä kuuluu aina majoituksen hintaan. Sijainti Jyväsjärven rannalla takaa myös sen, että talven perinteisen aktiviteetit, luistelu ja hiihto, ovat käden ulottuvillasi vain ovesta ulos astumalla!

Takaisin ylös