Urheiluseurayhteistyö

Me Hotelli Albassa tykkäämme urheilijoista! Olemme monipuolisesti mukana tukemassa paikallisia urheiluseuroja. Lue lisää!

Liikunta ja urheilu edistää kaikenlaista hyvää. Urheiluseuratoiminnalla on laajat positiiviset vaikutukset, ja meille paikallisena yksityisyrityksenä onkin tärkeää olla mukana tukemassa paikallisia urheiluseuroja. Teemme yhteistyötä seurojen kanssa tukemalla heidän toimintaansa ja järjestämällä seuroille ja heidän vierailleen majoitusta ja ruokailuja esimerkiksi turnauksiin.

Olemme mukana tukemassa seuraavia urheiluseuroja:

Myös majoittuvat asiakkaamme hyötyvät urheiluseurayhteistyöstä. Kesäaikaan Jyväskylän Naisvoimistelijoiden jumpat pidetään ulkona Mattilanniemessä aivan hotellimme lähistöllä, ja hotellimme asukkaat jumppaavat kesän ajan ilmaiseksi!

Haluamme myös olla mukana tarjoamassa edullista majoitusta muille urheilujoukkueille. Katso urheilijatarjouksemme majoitukseen ja ruokailuihin täältä. Hotelli Albassa joukkue nukkuu hyvät yöunet ennen kisa- tai pelireissun koitoksia, ja ravitseva hotelliaamiaisemme antaa hyvän latauksen tärkeään päivään! Kiitelty sijaintimme Jyväsjärven rannalla onkin ollut monille urheilujoukkueille mieluisa. Joukkueen kanssa käyt kätevästi aamulenkillä Rantaraitin maisemissa, ja Hippoksen alue sijaitsee kätevästi kävelymatkan päässä.

Lue seuraavaksi:

Toukokuun tapahtumat Jyväskylässä

Toukokuussa Jyväskylä on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia. Katso Alban menovinkit ja toukokuun tärpit täältä!

Jyväskylän nähtävyydet – 10 vinkkiä vierailukohteisiin

Jyväskylä tarjoaa kulttuurinnälkäisille kansainvälisesti kiinnostavaa Alvar Aallon arkkitehtuuria, taidetta ja teatteria

Takaisin ylös