Varaa suoraan meiltä – saat parhaan hinnan lisäksi parhaat varausehdot

Lue alta lisää mitä etuja suoraan varaamisella on.

Hotellien hintojen vertailu on helppoa mutta suosittelemme tarkistamaan vielä hinnan suoraan hotellin omilta sivuilta.
Meillä Albassa kotisivuiltamme varaaville on aina tarjolla vähintäänkin samat hinnat mutta paremmilla varausehdoilla ja lisäpalveluilla kuin kansainvälisten nettimatkatoimistojen tarjonta. Meillä päivän hintaan sisältyy aina peruutusoikeus saapumispäivään asti. Liittymällä Finlandia Hotels Clubiin, saat vielä lisäetuja heti varatessasi joita muut sivustot eivät voi tarjota. Finlandia Hotels kanta-asiakasedut saat aina suoraan meiltä varattuna ja meillä Albassa tarjoamme Finlandia Hotels Clubilaisille lisäetuna prepay-maksutapaedun alennuksen. Kanta-asiakkaana saat huokeamman hinnan lisäksi etuja ravintolassamme. Käy tarkistamassa päivän huonehinta tästä – klikkaa

Ja entäpä kun varaus tulisi muuttaa tai peruuttaa? Nettimatkatoimiston välittämien varausten muutos tai peruminen saattaa osoittautua joskus vaikeaksi. Kun varaat meiltä suoraan on muutoksen teko helppoa. Myyntipalveluumme voit ottaa yhteyttä suoraan sähköpostilla tai puhelimitse, joustava asiakaspalvelumme auttaa ilolla varausten muutoksissa varausehtojen mukaisesti. Samalla onnistuvat pöytävaraukset, kokoustilatiedustelut ja kaikki mahdollinen jossa voimme olla avuksi. Palvelemme ilolla henkilökohtaisesti jotta asiakkaillemme olisi mahdollisimman miellyttävä hotellivierailu.

Suosittelemme seuraavan varauksen yhteydessä suorittaa vertailua ja varaus kannattaa tehdä suoraan tästä

TERVETULOA FINLANDIA HOTELLI ALBAAN – Jyväsjärven maisemiin !

Lue seuraavaksi:

Hotelli järven rannalla

Juhannus Keski-Suomen sydämessä

Hotelli Alba palvelee asiakkaita koko Juhannuksen ajan - luonnollisesti järven rannalla! Lue lisää ja tutustu Juhannuksen aukioloaikoihin!

Vastaanoton takaseinä

Asiakaspysäköinti uudistuu!

Luovumme lippujärjestelmästä ja paikoitus rekisteröidään hotellissa digitaalisesti. Lue lisää uudistuneesta pysäköinnistämme!

Nainen ui järvessä

TOP 5 Kesälomavinkit Jyväskylässä

Jyväskylä kutsuu kesälomailijoita kesän unohtumattomiin seikkailuihin!

Takaisin ylös