Varaa suoraan meiltä – saat parhaan hinnan lisäksi parhaat varausehdot

Lue alta lisää mitä etuja suoraan varaamisella on.

Hotellien hintojen vertailu on helppoa mutta suosittelemme tarkistamaan vielä hinnan suoraan hotellin omilta sivuilta.
Meillä Albassa kotisivuiltamme varaaville on aina tarjolla vähintäänkin samat hinnat mutta paremmilla varausehdoilla ja lisäpalveluilla kuin kansainvälisten nettimatkatoimistojen tarjonta. Meillä päivän hintaan sisältyy aina peruutusoikeus saapumispäivään asti. Liittymällä Finlandia Hotels Clubiin, saat vielä lisäetuja heti varatessasi joita muut sivustot eivät voi tarjota. Finlandia Hotels kanta-asiakasedut saat aina suoraan meiltä varattuna ja meillä Albassa tarjoamme Finlandia Hotels Clubilaisille lisäetuna prepay-maksutapaedun alennuksen. Kanta-asiakkaana saat huokeamman hinnan lisäksi etuja ravintolassamme. Käy tarkistamassa päivän huonehinta tästä – klikkaa

Ja entäpä kun varaus tulisi muuttaa tai peruuttaa? Nettimatkatoimiston välittämien varausten muutos tai peruminen saattaa osoittautua joskus vaikeaksi. Kun varaat meiltä suoraan on muutoksen teko helppoa. Myyntipalveluumme voit ottaa yhteyttä suoraan sähköpostilla tai puhelimitse, joustava asiakaspalvelumme auttaa ilolla varausten muutoksissa varausehtojen mukaisesti. Samalla onnistuvat pöytävaraukset, kokoustilatiedustelut ja kaikki mahdollinen jossa voimme olla avuksi. Palvelemme ilolla henkilökohtaisesti jotta asiakkaillemme olisi mahdollisimman miellyttävä hotellivierailu.

Suosittelemme seuraavan varauksen yhteydessä suorittaa vertailua ja varaus kannattaa tehdä suoraan tästä

TERVETULOA FINLANDIA HOTELLI ALBAAN – Jyväsjärven maisemiin !

Lue seuraavaksi:

Iloinen Pääsiäinen

Tänä vuonna Pääsiäisen aikaan hotelli Albassa tapahtuu! Jyväsjärven jäällä järjestetään perinteiset Pilkkikisat ja Palmusunnuntaina toivotamme Virpojat tervetulleiksi. Lisäksi palvelemme majoittuvia asiakkaita 28.-31.3.2024 välisenä aikana ja myös ravintolamme on auki. Tutustu tapahtumiin ja lue tarkat Pääsiäisen aukioloajat!

Voisiko tämä olla teidän TYHY-päivä?

Kirkas aamu valaisee Jyväsjärven rantoja, kun inspiroitunut työporukka kokoontuu hotellimme aulaan täydellisen TYHY-päivän viettoon.

Talviloma tekemistä Jyväskylässä 2024

Hotelli Alba tarjoaa mukavat puitteet Talviloman viettoon Jyväsjärven rantamaisemissa. Koska sijaitsemme ison tien varrella, meille on helppo tulla ja pysäköinti meillä kuuluu aina majoituksen hintaan. Sijainti Jyväsjärven rannalla takaa myös sen, että talven perinteisen aktiviteetit, luistelu ja hiihto, ovat käden ulottuvillasi vain ovesta ulos astumalla!

Takaisin ylös