Aalto2-majoituspaketti

Tule nauttimaan mukavasta majoituksesta ja Alvar Aallon arkkitehtuurista - tutustu ja varaa Aalto2-majoituspakettisi täältä!

Aalto2 on keväällä 2023 avautunut museokeskus, jossa pääset tutustumaan Aallon työhön ja elämään. Museokeskus sijaitsee vain reilun viiden minuutin kävelymatkan päässä hotelli Albasta ja matka sinne taittuu helposti kävellen. Yhdistä mukava majoitus ja Aalto2-museokeskuksen tarjoama kulttuurielämys – varaa Aalto2-majoituspakettisi nyt!

Aalto2-majoituspaketti

Aalto2-majoituspaketti sisältää majoituksen, runsaan buffetaamiaisen, maksuttoman ulkopysäköinnin, asiakassaunan sekä pääsylipun Aalto2-museoon. 

  • Hinta alkaen 1hh Economy huoneessa 99,00€/vrk
  • Hinta alkaen 2hh Standard huoneessa 122,00€/vrk

Varaa majoituspaketti suoraan kampanjatunnuksella Aalto2 klikkaamalla tästä tai myyntipalvelumme kautta tunnuksella Aalto2 sähköpostitse info@hotellialba.fi tai soittamalla 014 636 311. Kaikkiin eri majoitusvaihtoehtoihimme pääset tutustumaan täältä

Majoituspaketti maksetaan hotellissa, sisäänkirjautumisen yhteydessä ja Aalto2-pakettia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin. Maksuton peruutus tulopäivänä klo 16 mennessä. 

Alvar Aalto on maailmankuulu arkkitehti ja akateemikko, jonka suunnittelemaa arkkitehtuuria tullaan katsomaan Keski-Suomen sydämeen, Jyväskylään, ympäri maailmaa. Tiesitkö, että Jyväskylässä on maailman eniten Alvar Aallon suunnittelemia rakennuskokonaisuuksia koko maailmassa?

Tutustu lisää Aalto2-muoseokseskukseen täältä
Tutustu lisää Alvar Aaltoon ja Aallon Keski-Suomessa sijaitseviin kohteisiin täältä

Lue seuraavaksi:

Alban joulubuffet

Varaa paikkasi Alban herkulliseen joulubuffetiin - Tavataan joululounaan merkeissä Jyväsjärven maisemissa!

VALO majoitustarjous

Tervetuloa Jyväsjärven tunnelmallisiin maisemiin - lue lisää tästä

Finlandia Hotels Seniorihinta

Hyödynnä Finlandia Hotels seniorihintainen majoitus meillä - varaa nyt suoraan edulliseen hintaan

Takaisin ylös