Aalto2 majoitus

Tule nauttimaan mukavasta majoituksesta ja Alvar Aallon arkkitehtuurista - tutustu ja varaa Aalto2-majoituspakettisi täältä!

Kuva Aalto2 museokeskuksesta ulkoa

Aalto2 on keväällä 2023 avautunut museokeskus Jyväskylässä, jossa pääset tutustumaan Aallon työhön ja elämään. Museokeskus sijaitsee vain reilun viiden minuutin kävelymatkan päässä hotelli Albasta ja matka sinne taittuu helposti kävellen. Yhdistä mukava majoitus ja Aalto2-museokeskuksen tarjoama kulttuurielämys – varaa Aalto2-majoituspakettisi nyt!

Varaa majoituspaketti suoraan Aalto2 -kampanjakoodilla klikkaamalla tästä tai myyntipalvelumme kautta tunnuksella Aalto2 sähköpostitse info@hotellialba.fi tai soittamalla 014 636 311. 

Aalto2-majoituspaketti

Aalto2-majoituspaketti sisältää majoituksen, runsaan buffetaamiaisen, maksuttoman ulkopysäköinnin, asiakassaunan sekä pääsylipun Aalto2-museoon. 

  • Hinta alkaen 1hh Economy huoneessa 99,00€/vrk
  • Hinta alkaen 2hh Standard huoneessa 122,00€/vrk

Kaikkiin eri majoitusvaihtoehtoihimme pääset tutustumaan täältä

Majoituspaketti maksetaan hotellissa, sisäänkirjautumisen yhteydessä ja Aalto2-pakettia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin. Maksuton peruutus tulopäivänä klo 16 mennessä. 

Paljon ihmisiä Alvar Aalto museossa sisällä

Alvar Aalto on maailmankuulu arkkitehti ja akateemikko, jonka suunnittelemaa arkkitehtuuria tullaan katsomaan Keski-Suomen sydämeen, Jyväskylään, ympäri maailmaa. Tiesitkö, että Jyväskylässä on maailman eniten Alvar Aallon suunnittelemia rakennuskokonaisuuksia koko maailmassa?

Tutustu lisää Aalto2-muoseokseskukseen täältä
Tutustu lisää Alvar Aaltoon ja Aallon Keski-Suomessa sijaitseviin kohteisiin täältä

Kuvat: Aalto2

Lue seuraavaksi:

Alban äitienpäivän buffet 12.5.2024

Tervetuloa juhlimaan äitiä Jyväsjärven maisemiin.

Tervetuloa Jyväsjärvisoutuun 13.6.

Vuotuinen soututapahtuma taas Jyväsjärvellä - varaa ruokailu joukkueellesi ja nauti kesäpäivästä soudun merkeissä - lue lisää.

Alban Iloiset Vappuetkot 30.4.2024

Tule nauttimaan herkullisesta buffetista ja musiikista Vappuetkoille Jyväsjärven rantamaisemiin!

Takaisin ylös