Tervetuloa Finlandia Hotelli Albaan!

Meillä majoitut mukavasti Jyväsjärven rannalla, kauniiden järvimaisemien äärellä – keskustan palvelut silti aivan ulottuvillasi!

SOITA MEILLE

Ajankohtaista

Iloinen Pääsiäinen

Tänä vuonna Pääsiäisen aikaan hotelli Albassa tapahtuu! Jyväsjärven jäällä järjestetään perinteiset Pilkkikisat ja Palmusunnuntaina toivotamme Virpojat tervetulleiksi. Lisäksi palvelemme majoittuvia asiakkaita 28.-31.3.2024 välisenä aikana ja myös ravintolamme on auki. Tutustu tapahtumiin ja lue tarkat Pääsiäisen aukioloajat!

Voisiko tämä olla teidän TYHY-päivä?

Kirkas aamu valaisee Jyväsjärven rantoja, kun inspiroitunut työporukka kokoontuu hotellimme aulaan täydellisen TYHY-päivän viettoon.

Talviloma tekemistä Jyväskylässä 2024

Hotelli Alba tarjoaa mukavat puitteet Talviloman viettoon Jyväsjärven rantamaisemissa. Koska sijaitsemme ison tien varrella, meille on helppo tulla ja pysäköinti meillä kuuluu aina majoituksen hintaan. Sijainti Jyväsjärven rannalla takaa myös sen, että talven perinteisen aktiviteetit, luistelu ja hiihto, ovat käden ulottuvillasi vain ovesta ulos astumalla!

Ajankohtaiset tarjoukset

Järvimaisema ja Ylistön silta aamu-usvassa.

Majoitu mukavasti Jyväsjärven rannalla

Tervetuloa Finlandia Hotelli Albaan, kauniiden järvimaisemien äärelle sijoittuvaan yksityiseen hotelliimme Jyväskylässä! Vuosittain yli 40,000 matkailijaa valitsee meidät hotellikseen.

Viihtyisä hotellimme sijaitsee Jyväskylän Mattilanniemessä, loistavien kulkuyhteyksien varrella, luonnonkauniilla paikalla Jyväsjärven rannalla. Vieressämme sijaitsevat Alvar Aalto museo, Jyväskylän yliopiston Agora- rakennus ja muita tiedekuntia.

Rantaraittia pitkin pääsee loistavasti Jyväskylän satamaan Lutakkoon ja keskustan aluekin on vain reilun 10 minuutin kävelymatkan päässä – meillä majoitut suojassa kaupungin vilskeeltä, keskustan palvelut silti aivan ulottuvillasi!

Tarjoilija kattaa pöytää

Nauti viihtyisän maisemaravintolamme antimista

Uniikista maisemaravintolastamme avautuu hengästyttävän kauniit näkymät viehkeälle Jyväsjärvelle: kesäisin kimmeltävä vesistö vangitsee katseen ja talvella järven jää lumoaa kauneudellaan. Ravintolan yhteydessä toimii myös viihtyisä aulabaari.

Herkullinen À La Carte -listamme pursuaa kauden ihania makuja laadukkaista raaka-aineista valmistettuna ja arkisin tarjolla oleva maittava kolmen ruokalajin lounas sekä runsas buffet-lounas eivät jätä ketään nälkäiseksi.

Tunnelmallisen maisemaravintolamme tilat taipuvat loistavasti myös erilaisiin yksityistilaisuuksiin. Oli kyseessä synttärit, häät tai vaikkapa yritystilaisuus, me luomme tilaisuuteesi arvoisensa puitteet!

Seuraa somessa #hotellialba

    Takaisin ylös