Meistä

Finlandia Hotelli Albassa majoitut mukavasti Keski-Suomessa luonnonkauniin Jyväsjärven rannalla

Luonnonkauniin Jyväsjärven rannalla keskeisellä sijainnilla

Meille on sydämen asia kohdata ja palvella jokainen asiakkaamme ilolla ja ammattitaidolla ja teemme parhaamme, jotta vierailu Albassa olisi aina yhtä mukavaa ja viihtyisää. Olemme saaneet vierailtamme paljon kiitosta hotellimme loistavasta sijainnista, herkullisesta ruoasta, rauhallisesta yöunesta sekä ystävällisestä palvelusta. Voimmekin ylpeänä todeta onnistuneemme tavoitteessamme jo yli 30 vuoden ajan!

Hotellimme läheisyydestä löytyy upeiden maisemien lisäksi monia mielenkiintoisia kulttuurinähtävyyksiä ja aktiviteetteja, jotka takaavat onnistuneen vierailun Albassa. Majoittuessasi Keski-Suomen sydämessä kauniit maisemat ja monipuoliset aktiviteetit kutsuvat sinua viihtymään ja nauttimaan olostasi.

Alba on myös Green Key-hotelli

Koska hotellimme sijaitsee luonnonkauniilla Jyväsjärven alueella, ovat luonto ja ympäristöasiat meille erityisen tärkeitä – tästä syystä olemmekin Green Key-hotelli. Green Key hotellina meille on tärkeää edistää toiminnallamme asiakkaidemme, sidosryhmiemme sekä henkilöstömme ympäristötietoisuutta ja saavuttaa asetetut ympäristötavoitteet hotellimme päivittäisessä toiminnassa.

Teemme toimenpiteitä ympäristön kuormittamisen vähentämiseksi mittaamalla ja asettamalla tavoitteita toiminnassamme. Näillä toimenpiteillä pyrimme vähentämään ympäristön kuormitusta

  • Suosimme lähiruokaa ja luomutuotteita
  • Huolehdimme jätteiden lajittelusta ja kierrätyksestä 
  • Pyrimme vähentämään veden ja energian kulutustamme
  • Haluamme pienentää ruokahävikkiä 

Valitsemalla meidät olet osana vastuullisempaa ja ympäristöystävällisempää matkailua!

* 1.4.2021 Saimme Green Key sertifikaatin! Meistä on mahtavaa olla mukana omalta osaltamme mukana toimimassa kestävän kehityksen puolesta.

* 3.3. 2022 Haimme Green Key sertifikaatin jatkoa – Hakemuksen liitteenä toimitimme vastuullisuussuunnitelmamme -lue tästä

* 25.3.2022 Meille myönnettiin Green Key sertifikaatin jatkokausi! Tästä on hyvä jatkaa kestävän matkailun tiellä  – Onnea Meille!

* Näin informoimme asiakkaitamme aulatiloissa ja hotellihuoneessa olevalla esitteellä,
Hotelli Alban ympäristö esite, pdf

MOTIVA – olemme mukana Motiva energiatehokkuussopimuksessa

Osallistu ympäristötietoisuuden kasvattamiseen

Osa Green Key- toimintaamme on osallistaa asiakkaat mukaan ekotekoihin. Jätä palautetta ja kerro kuinka olemme onnistuneet vastuullisuusviestinnässä ja ympäristörasituksen pienentämisessä. Kerro myös mitä voisimme vielä kehittää!

Majoitus, varaaminen, hotellihuoneet ja asiakaspalvelu
Ravintolapalvelut, lounas, aamiainen, asiakaspalvelu
Jätäthän nimesi sekä sähköpostiosoitteesi ja/tai puhelinnumerosi niin voimme olla teihin yhteydessä
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Olemme mukana Finlandia Hotels-ketjussa!

Finlandia Hotels on kotimainen markkinointiketju, johon kuuluu tällä hetkellä Alban lisäksi yhdeksän muuta yksityistä hotellia ympäri Suomen. Ketjulle tärkeää on toimia persoonallisten hotellien omien liikeideoiden taustatukena tarjoten yhtenäisen kanta-asiakasjärjestelmän ja verkoston. Kanta-asiakkaat kerryttävät ostoillaan bonusta ja pääsevät nauttimaan ketjun yleisistä sekä hotellikohtaisista kanta-asiakaseduista. Alballa kanta-asiakkaat voivat hyödyntää kertyneitä bonuksia maksutapana majoituksen tai ravintolan yhteydessä. Liittyminen on lisäksi täysin ilmaista!

 

Töihin meille? Ehdottomasti!

Opiskeletko matkailua tai ravintola-alaa ja olet tekemässä siitä itsellesi ammatin? Tule meille harjoitteluun tai jos sinulla on jo alan kokemusta – otamme joukkoomme hymyileviä ammattilaisia jotka tuntevat ihmisten palvelusta iloa ja ylpeyttä. Meitä Albalaisia on jo kolmekymmentä ja erityisesti sesonkiaikana otamme lisää työkavereita. Työskentelemme iloisella ammattilaisten asenteella eri tehtävissä ja yhteinen tavoitteemme on tietysti tyytyväinen ja palaava asiakas.

Katso rekry-videomme ja jos tunsit että tämä voisi olla sinun tulevaisuutesi – ota yhteyttä:  rekry@hotellialba.fi

Takaisin ylös