TOP 5 Kesälomavinkit Jyväskylässä

Jyväskylä kutsuu kesälomailijoita kesän unohtumattomiin seikkailuihin!

Nainen ui järvessä

Kesäloma Jyväskylässä, Keski-Suomen sydämessä, tarjoaa täydellisen yhdistelmän luonnonkauniita järvimaisemia ja kaupunkielämän tunnelmaa. Kaupungin lyhyet välimatkat vievät kesälomalaisen helposti paikasta toiseen ja voit nauttia kesäpäivästä tutustumalla nähtävyyksiin ja nauttia iloisesta puheensorinasta keskustassa ja sataman terasseilla.

Kesäloman kaupungissa kruunaa majoitus järven rannalla – kävelymatkan päässä keskustan palveluista, jossa voit rentoutua saunaosastolla ja pulahtaa virkistävään järviveteen hotellin omalta laiturilta. Jyväskylä tarjoaa unohtumattomia kesähetkiä, joita voit jakaa yhdessä ystävien ja perheen kesken. Lue lisää ja tutustu hotelli Alban kesälomatarjouksiin sekä vinkkeihin Jyväskylään matkaaville!

Jyväskylän satama – kaupunkilaisten olohuone

Jyväskylän satama tunnetaan myös nimellä Kaupunkilaisten olohuone ja sitä se myös todella on! Kesän saapuessa Jyväskylään, täyttää kaupunkilaiset ja matkailijat sataman puistoalueen ja iloinen puheensorina kuuluu sataman ravintolalaivoilta. Hotelli Albalta Jyväskylän satamaan on noin 15 minuutin kävelymatka ja nopeasti matkan saat taitettua vuokraamalla hotellin vastaanotosta veloituksetta asiakaspolkupyörän. Hotelli Alban parhaat vinkit tutustua Jyväskylän satamaan:

  • Omatoiminen lounas-piknik sataman nurmikkoalueella
  • Ravintolalaivojen suositut terassit
  • Etukäteen varattava Päijänneristeily järvimaisemissa

Lisätietoja Keski-Suomen satamista & risteilyistä

Kulttuurinystävän unelmakohde

Paljon ihmisiä Alvar Aalto museossa

Jyväskylä on kulttuurinystävän unelmakohde, sillä se kantaa ylpeänä titteliä Alvar Aallon pääkaupunkina. Jyväskylässä onkin enemmän Aallon suunnittelemia kohteita kuin missään muualla maailmassa!

Vain viiden minuutin kävelymatkan päässä hotelli Albasta sijaitsee Aalto2-museokeskus, jossa voit uppoutua Aallon työhön ja elämään. Anna Aallon arkkitehtuurin inspiroida ja lumota sinut Jyväskylässä! Tutustu ja varaa hotelli Alban Aalto2-majoituspaketti, joka sisältää majoituksen sekä sisäänpääsyn Aalto2-museokeskukseen

Poikkea luontoon keskellä kaupunkia

Keski-Suomi tunnetaan sen tuhansista järvistä, jotka tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia ulkoiluun, virkistykseen ja luonnonkauniiden maisemien ihailuun. Keski-Suomessa järvet ovat osa alueen luontoperintöä ja niitä ympyröivät metsät, kalliot ja niittyalueet. Mutta tiesitkö, että Jyväskylän keskustassa vierailuunkin voit yhdistää luontopolulla vierailun?

Keskellä kaupunkia sijaitsee Tourujoen luontopolku, joka Heikin polkunakin tunnetaan. Luontopolku soveltuu kiireisellekin kulkijalle ja se sijaitsee Tourujoen luonnonsuojelualueella tarjoten aidon luontokokemuksen keskellä kaupunkia. Mitäpä jos ensikerralla keskustassa vierailuun yhdistäisitkin luontopolulla käynnin?Tutustu Tourujoen luontopolkuun ja Keski-Suomen muihin luonto- ja retkeilykohteisiin täältä

Golfelämyksiä aktiivilomailijalle

Golfista innostuneille Jyväskylä on houkutteleva lomakohde ja kaupungissa on useita golfkenttiä, jotka tarjoavat haastetta ja iloa kaiken tasoisille pelaajille. Yksi Keski-Suomen kauneimmista golf-kentistä, Muurame Golf, sijaitsee Muuramessa. Vaihteleva maasto, ylä- ja alamäet sekä lammen ylitykset haastavat, mutta yhtälailla upeat maisemat palkitsevat kentän korkeimmalla kohdalla.

Olit sitten innokas golfaaja tai vasta aloitteleva harrastaja, Jyväskylässä voit nauttia unohtumattomista golfelämyksistä keskellä Suomen kauneinta luontoa. Tervetuloa kokemaan Jyväskylän golfkenttien lumo ja varaa hotelli Alban Golf-majoituspakettisi tästä

Täydellinen majoituspaikka kesälomallasi

Hotelli Alba sijaitsee Jyväsjärven rannalla ja tarjoaa viihtyisää ja mukavaa majoitusta vain kävelymatkan päässä keskustan palveluista. Meillä voit aloittaa aktiivisen kesälomapäiväsi pulahtamalla virkistävään järviveteen ja vuokrata asiakaspolkupyörän veloituksetta vastaanotosta ja tutustua kaupungin nähtävyyksiin mukavasti pyöräillen. Sijaitsemme isojen liikenneyhteyksien varrella ja meille on helppo tulla ilman keskustan valoissa kääntymistä. Majoituksen hintaan hotellissamme kuuluu:

  • Runsas buffet aamiainen
  • Asiakassauna
  • Maksuton ulkopysäköintipaikka
  • Palvelemme sähköautoilijoita ennakkovarauksella

Tervetuloa nauttimaan kesälomasta järven rannalle kaupunkiin – tutustu hotelli Alban Rantaloma -majoitustarjoukseen ja varaa lomasi jo tänään! Parhaan hinnan ja peruutusehdot saat tekemällä varauksen suoraan nettisivujemme kautta tai olemalla yhteydessä myyntipalveluun info@hotellialba.fi.

Aurinkoista kesää ja nähdään Alballa – luonnollisesti järven rannalla!

Lue seuraavaksi:

Hotelli järven rannalla

Juhannus Keski-Suomen sydämessä

Hotelli Alba palvelee asiakkaita koko Juhannuksen ajan - luonnollisesti järven rannalla! Lue lisää ja tutustu Juhannuksen aukioloaikoihin!

Vastaanoton takaseinä

Asiakaspysäköinti uudistuu!

Luovumme lippujärjestelmästä ja paikoitus rekisteröidään hotellissa digitaalisesti. Lue lisää uudistuneesta pysäköinnistämme!

Hotellihuone kaksi erillistä vuodetta työmatkalla

Työmatkalla Jyväskylässä

Työmatkalla kuin kotona - meillä majoitut mukavasti järven rannalla keskustan sykkeen sijaan. Pysäköinti ja aamiainen kuuluvat majoituksen hintaan ja vastaanotto palvelee vuorokauden ympäri!

Takaisin ylös