Talviloma tekemistä Jyväskylässä 2024

Hotelli Alba tarjoaa mukavat puitteet Talviloman viettoon Jyväsjärven rantamaisemissa. Koska sijaitsemme ison tien varrella, meille on helppo tulla ja pysäköinti meillä kuuluu aina majoituksen hintaan. Sijainti Jyväsjärven rannalla takaa myös sen, että talven perinteisen aktiviteetit, luistelu ja hiihto, ovat käden ulottuvillasi vain ovesta ulos astumalla!

Jyväsjärvi – luistelua ja hiihtoa järven jäällä

Jyväsjärvi ja sen ranta tarjoavat monipuolisia liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia jokaisena vuodenaikana. Takuuvarma talviulkoilu kokemus syntyy Jyväsjärven lenkistä, joka kiertää Jyväsjärven ympäri. Osittain valaistu reitti kulkee suoraan hotelli Alban pääsisäänkäynnin vierestä ja sen varrelle osuu monta Jyväskylän suosittua kohdetta, kuten Kuokkalan silta ja Jyväskylän satama.

Talvella 2024, Jyväsjärven jäällä ulkoilijoita ilahduttaa hiihtoladut sekä retkiluistelurata. Luisteluradalle ja hiihtoladuille pääset Jyväskylän satamasta – sekä suoraan hotelli Alban omalta laiturilta! Pakkaa siis sukset tai luistimet mukaan ja suuntaa nauttimaan talvisäästä vaikka heti buffet aamupalan jälkeen.

Sataman Kahvila – kuumaa juotavaa ja välinevuokrausta

Jos luistimet unohtuivat kotiin, niin Jyväskylän satamassa sijaitseva Sataman Kahvila palvelee kahvilatuotteiden lisäksi välinevuokraajia. Talvikaudella asiakkaiden vuokrattavissa on mm. retkiluistimia, potkukelkkoja ja lumikenkiä. Sataman Kahvilan aukioloajat ja lisätietoja löydät täältä

Kotakahvila – tunnelmallinen taukopaikka talviulkoilupäivään

Kotakahvila sijaitsee Jyväskylän satamassa ja hotelli Albalta Kotakahvilaan pääsee suoraan järven jäätä luistellen tai hiihtäen. Kotakahvila osuu myös Jyväsjärven lenkin varrelle ja suorinta reittiä pitkin matka Kotakahvilaan taittuu vartissa. Tunnelmallisessa kahvilassa on tarjolla mm. muurikkalettuja sekä nokipannukahvia. Kotakahvila on auki lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-17. Lisätietoja Kotakahvilasta löydät täältä

Hotellimajoitus ja burgerit kahdelle 129,00€/vrk – aktiivisen lomailijan pysähdyspaikka

Mikä olisikaan parempaa, kuin nauttia kunnon löylyistä ja maittavasta burgerista aktiivisen talvilomapäivän jälkeen? Hotelli Alba tarjoaa Talvilomakaudelle 2024 TALVILOMA X BURGER -majoituspaketin, jonka hintaan sisältyy yhden yön majoitus, valitsemasi burgeri, buffet aamupala sekä asiakassauna. Majoituspaketti varattavissa ajalle 19.2.-8.3.2024 – tai niin kauan kuin tilaa riittää. Tutustu majoituspakettiin täältä ja varaa Talvilomasi jo tänään!
(TARJOUS PÄÄTTYNYT )

Lisää Talvilomatekemistä Jyväskylän ja Keski-Suomen alueelta löydät täältä
Kurkista myös artikkelimme Jyväskylän ihanimmista käsityökohteista täältä

Mukavaa Talvilomaa ja lämpimästi tervetuloa!

Artikkeli julkaistu 16.1.2024

Lue seuraavaksi:

Hotelli Alba 35 vuotta

Hotelli Alba 35 vuotta

Hotelli Alba täyttää 35 vuotta ja haluamme kutsua Sinut juhlimaan kanssamme!

Yläkaupungin Yö 18.5. hotelli Albassa

Alban aurinkoinen terassi on taas Yläkaupungin Yön yksi näyttämöistä!

Hotellihuone kaksi erillistä vuodetta työmatkalla

Työmatkalla Jyväskylässä

Työmatkalla kuin kotona - meillä majoitut mukavasti järven rannalla keskustan sykkeen sijaan. Pysäköinti ja aamiainen kuuluvat majoituksen hintaan ja vastaanotto palvelee vuorokauden ympäri!

Takaisin ylös