Iloinen Pääsiäinen

Tänä vuonna Pääsiäisen aikaan hotelli Albassa tapahtuu! Jyväsjärven jäällä järjestetään perinteiset Pilkkikisat ja Palmusunnuntaina toivotamme Virpojat tervetulleiksi. Lisäksi palvelemme majoittuvia asiakkaita 28.-31.3.2024 välisenä aikana ja myös ravintolamme on auki. Tutustu tapahtumiin ja lue tarkat Pääsiäisen aukioloajat!

Alban Pilkkikisat la 23.3.2024

Tervetuloa Pilkkikisoihin Jyväsjärven rantamaisemiin! Alban Pilkkikisat järjestetään Jyväsjärven jäällä ja tapahtuman vastuullisena järjestäjänä toimii Weird Nordic Experiences. Lue lisää tapahtumasta tästä – klikkaa

Pilkkipäivän ajan talviterassimme grilli palvelee ja tarjolla on mm. grillimakkaraa ja kuumaa mehua. Myös näköalaravintolamme toivottaa kisaajat tervetulleiksi ja Pilkkipäivänä ravintolassa on tarjolla kermaista lohikeittoa. Lisäksi hotelli Alba palvelee Pilkkikisaan osallistujia päivän ajan Non Stop -asiakassaunalla.

Tapahtuman tiedustelut puhelimitse +35840 218 0030 tai sähköpostilla markus.jormakka@helpinghands.fi

Saa Virpoa -päivä su 24.3.2024

Virvon varvon vitsasella – tuoreeks terveeks tulevaks vuodeks

Hotelli Albassa Pääsiäisen aikaa juhlistetaan Palmusunnuntaina, Saa Virpoa -päivän muodossa. Nimensä mukaisesti kyseisenä päivänä saa Virpoa ja jokaiselle Virpojalle on luvassa pieni yllätys. Voit tulla Virpomaan hotellimme vastaanottoon ja ottaa ystäväsikin mukaan! Saa Virpoa -päivänä hotellimme on avoinna koko päivän. Huomioithan, että A’ la Carte ravintolamme on suljettu sunnuntaisin talviaikaan.

Pääsiäinen Jyväskylässä

Hotelli Alba toivottaa majoittuvat asiakkaat tervetulleiksi tänä vuonna myös Pääsiäisen aikaan. Palvelemme majoittuvia asiakkaita Pääsiäisenä seuraavasti:

  • 28.-31.3.2024 AVOINNA
    (suljemme ovet su 31.3.2024 klo 12)
  • 31.3.-2.4.2024 KIINNI
    (avaamme ovet ti 2.4.2024 klo 09:00 ja ravintola lounaan merkeissä klo 11:00 )

Tervetuloa nauttimaan kiireettömästä ajasta, mukavasta majoituksesta sekä luonnon kauniista maisemista hotelliimme Pääsiäisen tarjoushinnoin. Majoitus 2hh Standard huoneessa TARJOUSHINTAAN VAIN 107,00€/vrk.

Huonehinta sisältää runsaan buffet aamiaisen Pääsiäisherkuilla, asiakassaunan sekä maksuttoman ulkopysäköintipaikan. Lisäksi Pääsiäisen aikaan hotellissamme on leikkimielistä Munanmetsästystä. Muistathan, että majoittuvat asiakkaat ruokailevat näköalaravintolassamme A’la Carte -listalta -10% hintaan!

Parhaan hinnan ja peruutusehdot saat tekemällä varauksen suoraan nettisivujemme kautta tai olemalla suoraan yhteydessä myyntipalveluumme sähköpostitse info@hotellialba.fi tai soittamalla +35814 636 311.

Pääsiäisviikolla ruokailemaan

Pääsiäisviikolla ravintolamme on auki normaalisti ja tarjoamme lounasta näköalaravintolassa maanantaista keskiviikkoon, 25.-27.3.2024 klo 11-14. Lounaslistan löydät täältä

A’ la Carte ravintolamme palvelee Pääsiäisen aikana Kiirastorstaista Lankalauantaihin, 28.-30.3.2024, klo 17-22 välisenä aikana. Tutustu herkulliseen A’la Carte listamme ja tee pöytävaraus olemalla yhteydessä myyntipalveluumme info@hotellialba.fi tai soittamalla +35814 636 311.

Lue lisää Pääsiäisen ajasta Keski-Suomessa

Lämpimästi tervetuloa ja Hyvää Pääsiäistä!

Kirjoitus julkaistu 29.2.2024

Lue seuraavaksi:

Hotellihuone kaksi erillistä vuodetta työmatkalla

Työmatkalla Jyväskylässä

Työmatkalla kuin kotona - meillä majoitut mukavasti järven rannalla keskustan sykkeen sijaan. Pysäköinti ja aamiainen kuuluvat majoituksen hintaan ja vastaanotto palvelee vuorokauden ympäri!

Voisiko tämä olla teidän TYHY-päivä?

Kirkas aamu valaisee Jyväsjärven rantoja, kun inspiroitunut työporukka kokoontuu hotellimme aulaan täydellisen TYHY-päivän viettoon.

Talviloma tekemistä Jyväskylässä 2024

Hotelli Alba tarjoaa mukavat puitteet Talviloman viettoon Jyväsjärven rantamaisemissa. Koska sijaitsemme ison tien varrella, meille on helppo tulla ja pysäköinti meillä kuuluu aina majoituksen hintaan. Sijainti Jyväsjärven rannalla takaa myös sen, että talven perinteisen aktiviteetit, luistelu ja hiihto, ovat käden ulottuvillasi vain ovesta ulos astumalla!

Takaisin ylös